4 kwartał historycznie zawsze jest najlepszy dla spòłki , wynika to z faktu ze zamowienia z wiosny i wczesnego lata sā akumulowane i na jesien zawsze społka ma odpał
Dlatego to jest swietny przykład o stabilnosci społki - przy obrotach 60 000 000 na innych by sie posypało - 20 % a tu niewielkie wachania ! Fundy ktore weszły po 375 zł wiedza ze wczesniej lub pozniej bedzie tu 400 . Wyszły te ktore kupiły po 300 - teraz sa te ktore maja po 350 albo i drozej i one licza na zarobek . Przetasowanie kart - wazne ze znalazł sie nabywca na takã ilosc akcji . Pozdrowionka .
Po takim przemiale papiera mysle ze jutro bedá jakies wzrosty , jeszcze raz napisze ze jestem pod wrazenie ze przy tak ogromnych obrotach , tylko raz widzialem takie obroty właśnie dzis na przestrzeni ostatnich 1,5 roku - kurs spadł tylko o - 3% to swiadczy o sile papiera
Dnia 2016-10-27 o godz. 15:25 ~Cwaniak napisał(a): > Po takim przemiale papiera mysle ze jutro bedá jakies wzrosty , jeszcze raz napisze ze jestem pod wrazenie ze przy tak ogromnych obrotach , tylko raz widzialem takie obroty właśnie dzis na przestrzeni ostatnich 1,5 roku - kurs spadł tylko o - 3% to swiadczy o sile papiera
To byla tylko jedna tranzakcja kto wie czy jutro nie bedzie to samo
Wg mnie Kęty pięknie wybroniły się przed Trampkiem. Zjazd ale potem odrabianie strat. FundyKłaki dziś tu nie szalały, więc jak nie ma spekuły to trend do utrzymania.