///kolego malo kto ma akcje langloo...teraz dopiero zbieraja,,, jak sprzedam powyzej 25gr to rusze cwpe... choc mam tego 250kola to i tak biore,, bo bedzie grubo,,,,pozdro langloo sie sprawdzilo,,,,
ja jestem dlugodystansowcem i mnie nie interesuje zysk 100 % czekalem 4 lata to i poczekam kolejne 2
brałem optimusa (cdprojekt teraz) po 1,41 zł sprzedałem z zyskiem po 2 miesiacach ..... szkoda dzisiaj akcje chodza po 55 zł a mialem tego 50 000 sztuk człowiek uczy sie na błędach
o.k ale jak kupowales do 8gr to sprzedajc po np 20gr to masz 130procent a ty piszesz o 70gr,,, ja kupilem jsw po 9zeta sprzedalem po 19zeta.. oby takie zarobki byly a jestem na gieldzie pare lal i troche sie wie np skotan po 100zl teraz 60gr,,petrol 500zl teraz 50gr,,gant,,alma,,bomi,,mostek.. elektim itp itd pozdro
///kolego z gieldy sie nigdy nie odejdzie,,,to jest gorsze niz narkotyk,,alkocholizm itp.. mam takich znajomych co konczyli z gielda i nigdy tego nie zrobili,,
////pialem kupowac po 7gr.....spodziewalem sie wzrostu ale nie takiego mialem sprzedac ale BR kazal trzymac to sie trzyma..pozdro,,BR ty tez nie ........////pozdro