• wzrosty !! Autor: ~on [94.254.242.*]
    Pod koniec roku na 1,5 zl poleci.
    Chodzi o podatek od wzbogacenia .
    Ja tam usunąłem już zlecenia sprzedaż z groszy i ustawiam się powoli na zlotowki.
  • Re: wzrosty !! Autor: ~Jan [200.144.31.*]
    Dnia 2016-10-04 o godz. 13:16 ~on napisał(a):
    > Pod koniec roku na 1,5 zl poleci.
    > > Chodzi o podatek od wzbogacenia .
    > > Ja tam usunąłem już zlecenia sprzedaż z groszy i ustawiam się powoli na zlotowki.
    Przesadziłeś będą choinki ale nie takie, najpierw 0,09 ciąg dalszy. Niecierpliwi się znajdą a potem dycha zniknie w jednej chwili, taki plotki słyszałem.
    Zapraszam na 0,09
  • Re: wzrosty !! Autor: ~Savickas [212.95.7.*]
    Przez was juz nie oddadza po 0.9:/
  • Re: wzrosty !! Autor: ~Jan [200.144.31.*]
    Dnia 2016-10-04 o godz. 13:47 ~Savickas napisał(a):
    > Przez was juz nie oddadza po 0.9:/

Przez nas? Ja tylko czekam na niecierpliwych a takich zawsze nie brakuje. Zobaczy taki że inna spółka rusza i go krew zalewa bo nie ma funduszy a tu nic się nie dzieje. Postanawia wywalić to co ma ze stratą i kupuje kolejną w trakcie wzrostów. Zazwyczaj okazuje się że za późno kupił i ubrał się znów na górce. Stratę zaliczył bo wywalił to co trzymał i ubrał się w kolejną. Poczeka znów jakiś cas i jak sytuacja się powtórzy zrobi to samo. I tak tracą niektórzy zamiast kupić wcześniej. Komuś raz tak się uda ale zazwyczaj są stratni na takich skokach w biegu.
    Dlatego niech tylko zacznie jakaś spółka dobrze piąć się w górę kolejny wyskoczy pociągając w panice innych przestraszonych.
    Zapraszam na 0,09.

• Re: wzrosty !! Autor: ~kominiorz [83.14.249.*]
    nadciąga zima czas na kominy
[x]
PRESTO 0,00% 0,04 2019-01-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.