• jak tam ewunia? Autor: ~marsik [87.99.28.*]
    gdzie sie schowalas? mamy 2,5l mln obrotu bez infa? hmm czyzby tez ktos tak jak ja myslalam ze to przedsiebiostrwo jest mega tanie? ja juz pisalem moim zdaniem jkapitalizacja miliard to minimum za ile moze zostac sprzedany
  • Re: jak tam ewunia? Autor: ~marsik [87.99.28.*]
    ewka gdzie jestes? nie placz kupisz po 60 i wyzej jak ja ci sprzedam swoje
  • jak tam ewunia? Autor: ~EWA [89.68.84.*]
    oddasz po 10 zł z płaczem , naiwniaku :))))))))) wyceniam na miliard :))))))))) jak to obliczyłeś ????? tapisz wyceniam na 10 mld . skąd się taka leszczyna bez jakiejkolwiek wiedzy bierze na giełdzie żenada
  • Re: jak tam ewunia? Autor: ~Sylvek [37.47.31.*]
    Ewa wie swoje. I nikt jej nie wmówić że czarne jest czarne a białe jest białe...
  • Re: jak tam ewunia? Autor: ~ewa [89.68.84.*]
    to tylko praktyka giełdowa :)))  żyję z giełdy i to dobrze :)))) A wielu tu takich chyba nie ma ?
  • Re: jak tam ewunia? Autor: ~buahahhaha [83.27.4.*]
    ty dziecinko jestes pasozytem,zyjesz na koszt meza, inne slowo to utrzymanka, a zeby dobrze wygladac miedzy znajomymi,ze nie tylko "lezysz i pachniesz" to ubzduralas sobie,ze zyjesz z gieldy buhahahahaha

edukacje obstawiam zakonczylas na slabym licencjacie
    ewa sie cala piekli bo pewnie czekala na tym 10 nainy troll,. ja zdania nie zmieniam. jesli firme kurrierska siodemka kilka lat tem uprzejela zachodnia dpd za 500 mln to integer z zasiegiem miedzynarodowym jest wart przynajmniej miliard i tyle w temacie c/wl 0,2 czyl iwartosc wewnetrzna firmy to prawie 1mln na dzis dzien wienieg gadaj glupot ewunia tylko czekaj az ci opchne po 60 i wyzej
    ja zyje z gpw od 3 lat i jakos nienarzekam ,. ty zyjesz chyba z pisania bzdur na forum a nie z gieldy bo tyle ile ty masz czasu na pisanie na spolkach ktore podobno sa nic nie warte to malo kto ma tyle czasu. wiec keidy ty zarabiasz zolzo mala? haha
    co za gościu :)))))))))))) zasięg międzynarodowy ?????????? gdzie , postawienie blaszanych pudełek w Brazyli  kanadzie , wenezueli ?????????? po co dla rdzennych mieszkańców , bęą sobie przesyłać upolowane renifery ?????????
    NIKT NORMALNY TEGO GÓWNA NIE KUPI  bo każdy widzi że może to dostać wkońcu za grosze :)))))))))) jak ALLEGRO się wypnie na inpost to w 2 kwartały ich nie ma
    zobacyzmy ewa ale widze ze zaczynasz pisac z capslockiem czyli cala sie pieklisz spokojnie przeciez wiesz ze twoim zdaniem bedzie 1zl to tego sie trzymaj. szkoda nerwow bo ci sie zmarszczki porobia. to ze tyle naganiasz to znaczy tlyko o tym ze chcialas kupic ale nie udalo sie bo ciagle widzialas nizsza cene trudno musisz to przelknac :)
    ze jestes juz tylko golodupcem od pisania na forum nie inwestorem i na pewno nie traderem
  • Re: jak tam ewunia? Autor: ~aga [83.4.4.*]
    marsik kupowales po 31 zł z tego co pamiętam !!! jeszcze jesteś na minusie !!! zobacz na solar 8 XI wyniki miesięczne !!!
    nie dziekuje ja nie skacze nie spekuluje a na pewno nie na spolce typu solar z tkaimi obrotami :) integera mam sporo ponizej 30 na chwile obecna wiec sie nie martwie. przetrzymalem 21 zl to teraz byloby glupota oddawac jak mozliwe ze mamy zmiane tre4ndu do przyszlych wynikow. ale co ja tam wiem dla mnie to tak iduon po 50-60 gr ityle w termacie
  • Re: jak tam ewunia? Autor: ~aga [83.4.4.*]
    marsik chyba już mnie zapomniałeś z fluida tam kupiłam po 0,32 --0,33 i sprzedałam po 90 groszy a ty coś koło 40 groszy !!! tam jest taka sama płynność jak na integer ( mówie o solarze ) pamiętaj ja dobrze radze !! polecam taż rankprogress cena do wartości księgowej 0,20 a miał 12 mln zł zysku w pierwszym półroczu !!!!!!! pozdrawiam
    aha teraz kojaze :) moim zdaniem jesl iwytrzymalem tkai nieuzasadniony spadek na 21 to glupta ejst teraz wychdozic ze spolki na ktorej zaczynaja sie historyczne obroty i mozliwe zmiana trendu . ale pozdrawiam serdecznie i zycze zyskow moz etam spekulacyjnie za 10k-20k wejde ale nie wiecej
  • Re: jak tam ewunia? Autor: ~Renata [80.50.149.*]
    Jedyne pewne co ma integer to:
    370 mln zadluzenia
    Udzialy w spółce easypack ktora nawet nie ma paczkomatow i ktorej powininna placic spolka Inpost Paczkomaty za uzywanie sieci ale jakos nie placi
    Udzialy w spolce inpost paczkomaty ktora kasuje przychody za uwzywanie paczkomatow w pl
    Udzialy w spolkach mnar ktore nie wygenerowaly ani euro funta zysku tylko wciagaja kazdy cash jak czarna dziura.
    Udzialy w inposcie ktory jest w 100% zalezny od dostaw paczek
    Jedna wielka sciema.
  • Re: jak tam ewunia? Autor: ~marek [86.111.120.*]
    Ewuniu, z całym szacunkiem do Twojej osoby, dzisiaj to co mówisz brzmi wyjątkowo zabawnie. W tej sytuacji, nie powinnaś w ogóle zabierać głosu, bo się zwyczajnie ośmieszasz. Prowadziliśmy kilka razy bardzo przyjemną dyskusję, pomimo, że się nie zgadzaliśmy w wielu kwestiach to jednak dażyłem Cię wielką sympatią i szacunkiem. Nie mogę Teraz patrzeć na Twój całkowity upadek, więc proszę Cię umilknij, poczekaj chociaż do najbliższej technicznej korekty wzrostów i wtedy zabierz głos, żeby się nie ośmieszać do reszty ;)
    czyli pewnie do 15-16 tej , jak będziecie w popłochu realizować zysk , czy jutro na minusie ?
  • Re: jak tam ewunia? Autor: ~marek [86.111.120.*]
    Ewuniu, znowu mnie nie zrozumiałaś. Napisałem poczekaj do najbliższej korekty wzrostów. Czyli jak akcje będą spadały, a nie rosły jak teraz. Jak by Ci to wytłumaczyć, musisz obserwować cyferki i jak będą miały kolor czerwony, tzn. że akcje spadają. Wtedy znowu będziasz miała jakąś minimalną podstawę do wygłaszania teorii spiskowych, nie ośmieszając się przy tym w takim stopniu jak robisz to w tej chwili ;)
    wyrażnie napisane było korekta o 15 tej 16 tej dzisiaj :)))))) ale polecam kupować DZIŚ nawet na + 30 %:))))))))))) tu naiwnych marzycieli tzw DAWCÓW KAPITAŁU nie brakuje :)))))) , a te jutrzejsze wpisy SPRZEDAŁEM NA GÓRCE , zarobione 20 %  , dziekuję leszczom , BEZCENNE
    dobra odpuscmy juz ewie bo zaraz wejda na drugie widly i koles dostanie zawalu ze slosci ze tyle sie musial napisac codziennie na forum a nic z tego mu nie przyszlo :)
    o chyba wykrakalem ewa ma juz zawal ?
[x]
INTEGERPL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.