• przychody wrzesień Autor: ~valdi5 [188.146.129.*]
    Mocna dynamika zachowana. Marża, jak na wyprzedażowy wrzesień i brak ochlodzenia bardzo dobra. Jestem spokojny.
  • Re: przychody wrzesień Autor: ~gregor555 [194.230.159.*]
    Spekula czeka az wsadzi wam te akcjie dzis moze i jutro beda ciagnac kurs do gory zeby wam sprzedac jezeli pojdzie bardzo w gore to oznaka ze wywalaja i zostaniecie z akcjami do przyszlego roku xobaczymy czy spraedxi sie to co napisalem a tymczasrm kazdy powinien zrobic co mu glos podpowiada
  • Re: przychody wrzesień Autor: ~ewa [193.104.239.*]
    dynamika utrzymana a wyniki silnie poprawiają to ikursik leci w dół cały czas
    z kilka mieisęcy wzrosty przychodów się skończą i wtedy 80 groszy

• Re: przychody wrzesień Autor: ~Dawid [83.13.4.*]
    Dlaczego kurs miałby lecieć na południe skoro wyniki z miesiąca są coraz lepsze. ?
    Lipiec wzrost o 45 %
    Sierpień wzrost o 46 %
    Wrzesień wzrost o 48,38 %
    Ja też jestem spokojny o Próchnik Lecimy na północ. Detaliczna marża brutto w miesiącu wrzesień wzrosła o 48,38% :)

https://www.bankier.pl/wiadomosc/PROCHNIK-Raport-miesieczny-sprzedazy-detalicznej-oraz-internetowej-we-wrzesniu-2016-roku-7479655.html
  • Re: przychody wrzesień Autor: ~curiosity [217.99.255.*]
    Także jestem miło zaskoczony dynamiką .
    Widać wyraźnie że spółka jest na właściwym kursie.
    Jeszcze trochę poszerzyć ofertę o ciekawą odzież i mamy w przyszłym roku 100 mln obrotu.
    Przy takim obrocie jest możliwy zysk na poziomie 10-12  %.
    A to już inna jazda cenowa. - policzcie sami.

Czy nie widxisxjsk ladnie manipuluja kursem caly czaswyprxedaja akcje i natychmiast kursjest podnoszony zakupem 1akcjidla mnie ewidentnie spekula cos tu kreci no ale bede to dalej obserwowal awy robcie jak chcecie
  • Re: przychody wrzesień Autor: ~Paweł [83.13.4.*]
    Pojawiają się dobre informację spółka poprawia swoje wyniki, podejmuje współprace z Cursor S.A. w celu optymalizacjia procesów magazynowania, logistyki, produktów itd. Czyli wprowadza procesy optymalizacyjne, które mają na celu redukcje kosztów i poprawę dalszych wyników spółki, dlatego nie zamierzam pozbywać się tego papieru. Myśle, że zakup akcji przez fundusz MetLife OFE nie był przypadkiem.
  • Re: przychody wrzesień Autor: ~Bobi [78.2.207.*]
    Taki tryb widać od ponad 3 miesięcy. Ciężko dostrzec bo zmieniają pakietowanie co średnio 12sesji. Wg mnie będzie wyjście pod 3zl, nie wiem niestety kiedy. Śledzę Twoje komentarze i żałuję, że powoli odpadasz. Pozdro
    Dobrze ze sledzisz to co pisze ja sprzedalem i mysle ze do 1 38 moze dojdzie i to narazie wszystko dopiero wyniki za pazdziernik pokaza dalsza koniunkture przed 1 40 jest hamulec takze gxyby cos poszlo nie tak ze sprzedaza to wiadomo jaki kierunek mysle ze przed 1 40 bedzie realizacja zyskow a tymczasem czas pokaze co dalej tak jak pisalem wczesniej 2razy juz zarobilem i narazie sie przygladam jak bedzie szlo do gory i moja yeoria sie nie sprawdzi to dobrze dla tych co kupili i trzymaja a jak na odwrot to i ja sie zainteresuje w odpowiednim momencie a tymczasem zycze sukcesow
    Kolega Gregor555 miał jednak rację pomimo dobrych informacji o spółce kurs w ogóle nie chce rosnąć ,cały czas kurs jest podbijany, aby wywalić jak najwięcej papierów :(

• Re: przychody wrzesień Autor: ~valdi5 [188.146.2.*]
    Przychody:
    Bytom plus 2,5% (wzrost powierzchni 24%)
    Vistula plus 10% (wzrost powierzchni 7%)
    PRÓCHNIK PLUS 44% (SPADEK POWIERZCHNI).
  • Re: przychody wrzesień Autor: ~radek [193.104.239.*]
    efekt niskiej bazy wkrótce się skończy
[x]
PROCHNIK -4,59% 0,01 2019-01-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.