Spekula czeka az wsadzi wam te akcjie dzis moze i jutro beda ciagnac kurs do gory zeby wam sprzedac jezeli pojdzie bardzo w gore to oznaka ze wywalaja i zostaniecie z akcjami do przyszlego roku xobaczymy czy spraedxi sie to co napisalem a tymczasrm kazdy powinien zrobic co mu glos podpowiada
Dlaczego kurs miałby lecieć na południe skoro wyniki z miesiąca są coraz lepsze. ? Lipiec wzrost o 45 % Sierpień wzrost o 46 % Wrzesień wzrost o 48,38 %
Także jestem miło zaskoczony dynamiką . Widać wyraźnie że spółka jest na właściwym kursie. Jeszcze trochę poszerzyć ofertę o ciekawą odzież i mamy w przyszłym roku 100 mln obrotu. Przy takim obrocie jest możliwy zysk na poziomie 10-12 %. A to już inna jazda cenowa. - policzcie sami.
Czy nie widxisxjsk ladnie manipuluja kursem caly czaswyprxedaja akcje i natychmiast kursjest podnoszony zakupem 1akcjidla mnie ewidentnie spekula cos tu kreci no ale bede to dalej obserwowal awy robcie jak chcecie
Pojawiają się dobre informację spółka poprawia swoje wyniki, podejmuje współprace z Cursor S.A. w celu optymalizacjia procesów magazynowania, logistyki, produktów itd. Czyli wprowadza procesy optymalizacyjne, które mają na celu redukcje kosztów i poprawę dalszych wyników spółki, dlatego nie zamierzam pozbywać się tego papieru. Myśle, że zakup akcji przez fundusz MetLife OFE nie był przypadkiem.
Taki tryb widać od ponad 3 miesięcy. Ciężko dostrzec bo zmieniają pakietowanie co średnio 12sesji. Wg mnie będzie wyjście pod 3zl, nie wiem niestety kiedy. Śledzę Twoje komentarze i żałuję, że powoli odpadasz. Pozdro
Dobrze ze sledzisz to co pisze ja sprzedalem i mysle ze do 1 38 moze dojdzie i to narazie wszystko dopiero wyniki za pazdziernik pokaza dalsza koniunkture przed 1 40 jest hamulec takze gxyby cos poszlo nie tak ze sprzedaza to wiadomo jaki kierunek mysle ze przed 1 40 bedzie realizacja zyskow a tymczasem czas pokaze co dalej tak jak pisalem wczesniej 2razy juz zarobilem i narazie sie przygladam jak bedzie szlo do gory i moja yeoria sie nie sprawdzi to dobrze dla tych co kupili i trzymaja a jak na odwrot to i ja sie zainteresuje w odpowiednim momencie a tymczasem zycze sukcesow
Kolega Gregor555 miał jednak rację pomimo dobrych informacji o spółce kurs w ogóle nie chce rosnąć ,cały czas kurs jest podbijany, aby wywalić jak najwięcej papierów :(