03.10.2016 - Czytaj więcej na www.transport-publiczny.pl
Ps. W.w. newsa wpisałem na forum o godz. 8.23 . Jest to b. ważna wiadomość dla akcjonariuszy Newagu. O dziwo został usunięty po kilku minutach . Widać, ze do manipulacji na forum dołączył również moderator Bankiera.
Potwierdzam. Widziałem ten wpis tuż po jego zamieszczeniu, i dziwiłem się, że kurs znowu zwalono do 13,05. Nawet chciałem to skomentować ale zdziwiłem się, że wpisu Obserwatora już nie ma.
Do zwalających / manipulujących kursem 'tłustych misiów", insajderów, słupów, analityków ING z Bożej łaski co to poprawnie nie potrafią wydać rekomendacji i na siłę zaniżają wartość spółki, Leo bankruta itp. dołączył dzisiaj moderator bankiera. To już nie przypadek. To masowy objaw działania giełdowej masonerii drenującej portfele zubożałej umysłowo grupy frustratów na czele z bohatersko walczącym PPP o wyższą niż 20 złociszy wycenę spółki. W zasadzie z takich przypadłości nie wypada się śmiać i tego nie robię. Zastanawiam się jednak nad tym jak wielu jest dotkniętych przypadłością "ciemnego ludu, który kupi wszystko" o czym napisze PPP vel antysyf? O tym, że istnieją frustraci na świecie nikogo przekonywać nie trzeba, ale o tym że tak łatwo mnożą się i zarażają księżycowymi poglądami muszę przyznać, sam jestem zaskoczony. Giełda leci od ponad roku na łeb, a Ci swoje. Winne zwały są "tłuste misie...etc." Ble ble ble. I tak wkoło Macieju. Pierdzielenie o Szopenie i dupie Maryni. Żadnych dowodów. Wszędzie jednak podejrzenia i parszywe sPiSki. Się zawzięli na ten Newag. Wiem, zaraz zostanę wciągnięty na długą i obszerną listę złoczyńców czyhających na tanie zakupy, a którym należy skontrolować konta (jak postulował nie tak dawno wymieniony przeze mnie bojownik). Nie wykluczone że tkwię na niej /liście/ od ponad roku, gdy ośmieliłem się mieć i wyrazić zupełnie inne zdanie niż dzielny bohater PPP. Jakoś trzeba będzie znieść ten trudny czas i tak nałożone na mnie piętno.
Wydluzyly sie Twoje wpisy. Podobno to oznaka zaangazowania. Dlaczego tak Ci zalezy? Przeciez w ogole nie powinno, skoro wszyscy poza kilkoma z Was piszemy same bzdury.
A jesli to Ty nie mas racji? Potrafisz tak pomyslec? Masz wystarczajaco pojemna wyobraźnie. Bo ja chcialbym uczciwych zasad a nie swinstwa usprawiedliwianego szulernia. No chyba ze za to Ci placa abys nie chcial zrozumiec. To jak z Toba jest? Co sie kryje pod skorupą hejtu? Jak mnie atakujesz to o co sie tak naprawde troszczysz? O jakie wartosci? O adres IP. Chyba sam w to nie wierzysz.
Biedactwo znalazlo adwokata, bo samo nie wyrabia nerwowo. Pien sie dalej. Niedlugo bedziesz spiewal dla kogo pracujesz i dlaczego tak rajcuje cie oszustwo. To tylko kwestia czasu.
Czekam zpieniony razem ze świnionosem do którego waść podsyłaleś link. Tylko waszmość chyżo oby piana waści z pyska będąca oznaką wścieklizny nie zdążyła opaść.
Przytocz choć 1 (słownie żebyś zrozumiał: jeden) mój wpis w którym twierdziłem, że NWG to "padlina" W innym razie zawrzyj swe złote usta, a myśli swe może przelewaj na papier toaletowy, a nie na forum internetowe. Papier taki można jeszcze przynajmniej pożyteczne użyć.