Dnia 2016-10-03 o godz. 12:32 95147 napisał(a): > ... za 100 akcji > Czekamy...
Co to znaczy? ...Czekamy... Reprezentujesz siebie czy grupę spekulacyjnych naganiaczy? Ci co kupili i mają ten papier znają wartość spółki i zabiegi zmierzające do dołowania kursu są z góry spisane na straty. Co do 50zł się zgodzę, ale za jedną lub najwyżej dwie akcje. Poprzyj swoje naganianie merytorycznymi danymi.
Dnia 2016-10-03 o godz. 13:14 ~Gregs napisał(a): > Dnia 2016-10-03 o godz. 12:32 95147 napisał(a): > > ... za 100 akcji > > Czekamy... > > Co to znaczy? ...Czekamy... Reprezentujesz siebie czy grupę spekulacyjnych naganiaczy? Ci co kupili i mają ten papier znają wartość spółki i zabiegi zmierzające do dołowania kursu są z góry spisane na straty. Co do 50zł się zgodzę, ale za jedną lub najwyżej dwie akcje. > Poprzyj swoje naganianie merytorycznymi danymi.
Co mam poprzeć ? Jaki jest koń każdy widzi... dziś prawie -10% a to chyba jeszcze nie koniec.... Właśnie posiadacze papieru znają wartość spółki po raporcie i wywalają... Czekamy = ci co myślą hehehe
Dnia 2016-10-03 o godz. 13:45 95147 napisał(a): > Co mam poprzeć ? Jaki jest koń każdy widzi... dziś prawie -10% a to chyba jeszcze nie koniec.... > Właśnie posiadacze papieru znają wartość spółki po raporcie i wywalają... > Czekamy = ci co myślą hehehe
Myślałem o jakiejś krótkiej analizie technicznej (oczywiście gratis, a nie za 200zł za godzinę) typu: C/Z 15... Kupuje się przyszłość... itp. Przypomniałeś mi dowcip o łysiejących facetach. Łysi z przodu - myślą. Łysi z tyłu - są seksowni. Łysi z przodu i z tyłu - myślą, że są seksowni.
> Myślałem o jakiejś krótkiej analizie technicznej (oczywiście gratis, a nie za 200zł za godzinę) typu: C/Z 15... Kupuje się przyszłość... itp. > Przypomniałeś mi dowcip o łysiejących facetach. > Łysi z przodu - myślą. > Łysi z tyłu - są seksowni. > Łysi z przodu i z tyłu - myślą, że są seksowni. > To proszę bardzo, masz za darmo: dziś się rysuje powoli objęcie bessy - trzeba tylko jeszcze dokończyć świeczkę rysować Pisałem o tym tydzień temu w poście o ubieraniu, sprawdza się póki co ze po wynikach będzie pogrom Co do tego dowcipu, nie załapałem związku z tematem, pewnie za głupi jestem :-p
Jak można pisać sensownie i pozytywnie o spółce widmo ? Parę miesięcy temu aż huczało tutaj od wpisów marzycieli o nadchodzącym wielkim rajdzie na 20-30-100 zł. Pusty śmiech wzbudza czytając takie brednie o chińskim gniocie, którego realny kurs t ok. 1 zł bo pokazywany w arkuszu 3,15 jest kursem fikcyjnym.