• Makora rusza? Autor: ~koko [89.73.126.*]
    j.w. coś się zaczyna dziać?
  • Re: Makora rusza? Autor: ~o_o [83.28.51.*]
    Ciekawe kto objął te akcje, bo nie ulica. Wkrótce się dowiemy.
  • Re: Makora rusza? Autor: ~Pier [178.9.238.*]
     do 40gr jeszcze macie 30% to wasz zarobek i mój Emisja była po nominale trzymać i nie sprzedawać na razie
  • Re: Makora rusza? Autor: ~picolo [37.47.7.*]
    jak się dowiemy to obawiam się że może być cieżko kupić
  • Re: Makora rusza? Autor: ~Pier [178.9.238.*]
    tylko cisza nas doprowadzi do celu a on jest jeszcze daleko Przypomne cena emisyjna 40gr i wszystko poszło dlaczego maja nie zebrać z rynku do tego poziomu .Byłoby dziwne prawda tak więc przed nami co najmniej jeszcze 20% zysku
  • Re: Makora rusza? Autor: ~J73 [212.185.43.*]
    A jakie znaczenie ma ta cena emisyjna? Przecież tu nikt grosza za akcje nie płaci. Wszystko będzie jak zwykle, czyli "wzajemna kompensata należności".

• Re: Makora rusza? Autor: ~o_o [83.28.76.*]
    Wygląda na to, że akcje objęte za gotówkę, po ostatnich zakupach spółki można też wnioskować, że forsa jest.
    Księgowo, czy nie - póki co widmo bankructwa się oddaliło, a to ono sprowadziło kurs na poziomy, które mamy obecnie.
    Nie zmienia to faktu, że papier dużego ryzyka i przygotować trzeba albo skafander na wysokie loty, albo twardy zad na nieprzyjemne lądowanie. Ja mam póki co jakieś śmieszne ilości, ale gniotka obserwuję.

• Re: Makora rusza? Autor: ~Momo [37.47.165.*]
    Jak zwykle ten sam numer.Lekko do gory i zjazd w okolice 22-25gr.Bawia sie tu jacys mali spekulanci.
  • Re: Makora rusza? Autor: ~johny [94.254.128.*]
    Sprzedaja Ci co kupili w ost dniach z mysla ze nastepnego dnia zarobia z 50 % :-)cierpliwosc poplaca..
  • Re: Makora rusza? Autor: ~J73 [212.185.43.*]
    Jaka gotówka? Myślisz, że tu ktoś wyłożył prawie 10 mln na takiego śmiecia?
    To samo zrobili z emisją D rok temu. Akcje poszły do Luna i Torus w których to wcześniej kupili udziały...
    Co nie zmienia faktu, ze pewnie jakąś podbitkę zrobią....

[x]
MAKORA 0,00% 0,07 2019-04-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.