no i co wy na to ( na sesję) moi kochani? Myślałem że zakończy wyżej . Te " batony" po 67 tys sztuk mnie dziwią , jeden jeszcze zostal na 1,42. Dziwna sesja, normalnie byłby odpał jak ta lala, a tu jak zwykle............ po 100szt sobie poprzerzucali.
Dnia 2016-10-06 o godz. 16:34 ~mir napisał(a): > co obiecał wickowi ,że sprzedał mu po 90 pare groszy w wezwaniu ? ......................... może jest tak : perezia na łańcuchu ciągnie szwagiernia, a prezio na postronku trzyma wicka, wszyscy siedzą w jednym korycie, korytem zarządza szwagiernia, najpierw z koryta karmią prezia, później michę wylizuje wicek, a jak prezio ogłosi wezwanie, w którym wyliże miskę wickowi odkupując jego akcje, to szwagiernia pobredzi (pisząc rekomendacje) do leszczy, że prezio (wylizując michę wicka) wierzy w spółkę i nikogo tu los wicka nie obchodzi, a leszcz może nawet uwierzyć, że takie wylizywanie michy (wezwanie) to głęboka wiara prezia w przyszłość spólki
Dnia 2016-10-07 o godz. 10:55 ~mir napisał(a): > ciekawe kto dał mu kredyt na akcje,pewnie teraz zaopiniuje podwyżkę za zarzad ..................
Ja się zastanawiam, kto go wepchał na stołek wicka. Zobacz jakie bzdury pisze w tym raporcie: ...... Raport bieżący nr 21/2016
Temat: Notyfikacja osoby zarządzającej o nabyciu akcji Emitenta. Treść: COGNOR S.A. (Emitent) informuje, iż w dniu 6 października 2016 roku otrzymał od pełnomocnika Prezesa Zarządu Pana Przemysława Sztuczkowskiego notyfikację o złożeniu przez Pana Przemysława Sztuczkowskiego w dniu 5 października 2016 roku zapisu na 3 950 486 sztuk akcji Emitenta. Nabycie nastąpiło w wyniku realizacji przez Pana Przemysława Sztuczkowskiego uprawnienia do konwersji warrantów subskrypcyjnych serii B na akcje W imieniu Emitenta: /-/ Przemysław Grzesiak – Wiceprezes Zarządu
..........
W temacie raportu pisze, że osoba zarządzająca nabyła akcje Emitenta, a w treści natomiast pisze, że osoba zarządzająca jednak nie nabyła tych akcji, ale złożyła tylko zapis na te akcje, a następnie pisze, że jednak nabycie tych akcji nastąpiło… chyba to „pisał” bez zagrychy