ok kupione po 50gr dzieki! :D moze 45gr juz nie bedzie bo by musialo przebic dolne widly ale po 48gr jeszcze sie dobierze jesli dadza :D Mam juz sporo akcji dzis kupionych, mozna jechac 3zl na poczatek a pozniej sie zobaczy :D
dobre informacje wykorzystywane do sypania akcji ładnie rano ubrali po 60 teraz sypią już po 50 kupiłem 10 tys po 52 gr ale chyba nic z tego nie będzie
Co za patologia:P kupił 20min temu i już nie wie czy coś z tego będzie! sprzedaj to za rok i zbieraj a nie myśl o sprzedaży. Myślisz że skakanie da ci więcej zarobku? za rok będziesz miał 500-1000% gdzie tyle zarobisz? Na NC nei ma mentalności inwestycji tylko szybkiego groszowego zysku... nigdy nie zarobicie poważnych pieniędzy. Śmiech...
lukas8i8 jest w porządku,proszę nie ubliżajcie mu chłop ma głowę do interesu parę razy skorzystałem z jego rad a nikt się nie spodziewał, że dziś nam posypią
ja sie spodziewalem pisalem o 50gr i sie doczekalem ale niektorzy woleli brac na wscigi na otwarciu po 60gr zawsze tak jest kto sie spieszy pozniej traci bo moglby taniej spokojnie kupic nie wychylajac sie do przodu za mocno, ale 60gr bedzie wspomnieniem jeszcze dzis tu 3-5zl do konca miesiaca lub tego tygodnia powinno byc wystarczy poczekac teraz tylko, najlepiej wylaczyc kompa by nie sprzedac za predko patrzec raz na pare dni lub ustawic sie w granicach ok 3zl lub wyzej i sprzeda za jakis czas :)
chodzi o to ze jak dobre informację wykorzystywane są do sypania zwykle źle się to kończy mam nadzieje ze tu będzie inaczej i życzę 1000 procent zysku może być ze jakiś niecierpliwy się wysypię i kurs wtedy wystrzeli
smieszny koles myslal ze kogos przestraszy 120tys akcji na S moze i 1mln polozyc i tak nie oddalbym, jakbym mial wiecej kasy to bym mu to wszystko wzial i by sie zdziwil haha :D
ktoś ładnie się bawił po 53, ale i tak 20k jemu zabrali z di wynika, że obecnie trwają negocjacje z jednym z deweloperów na ponad 6 baniek na wybudowanie domów w technologii szkieletowej.
tak jest czesto moga nawet kilka dni meczyc lub tygodni nim odpala na 3zl lub wyzej, krotko na gieldzie chyba jestes, a moze to byc od razu pod koniec sesji moga zaczac pompowac juz walor jak zobacza ze nikt juz nie oddaje a jeszcze dobiera, bo ja dobieram caly czas powoli sie z innych spolek wyprzedaje caly dzien dzis :D do konca miesiaca conajmniej 3zl powinno spokojnie tu byc nic tylko zbierac by zarobic wiecej i czekac.
Często właśnie tak jest, że ruch następuje z opóźnieniem. Jedyne co jest widoczne, to spory przemiał, ile z tego jest dt trudno powiedzieć. Już na ten rok planują zysk 2 bańki, co daje c/z w granicach 3.5 czy to jest dużo niech sam każdy stwierdzi i porówna do innych wycen. Z tego wynika, ze ostatnie kwartały powinny ładnie zaskoczyć, ale to i tak już było widoczne wcześniej po lawinowo rosnących przychodach.
na giełdzie jestem 6 lat wiec sporo widziałem dokupiłem po 51 gr , na tej spółce zagrałem już kilka razy, oby tak było jak piszesz jednak bobrze wiesz że jak są dobre informacje kurs spada to mamy sypanie mogę podać dużo przykładów np geotrans,sfk,admiral,ec2 itp.
ja jestem dluzej od Ciebie i wiem co mowie obserwuj kurs lub tez nie lepiej wylaczyc kompa uwierz by nie sprzedac z malym zyskiem 20% a kilkaset % za kilka dni czy tygodni wystraczy ustawic sie wyzej na S lub chociaz raz spojrzec na kurs w dzien wystarczy,, nie ma sensu sie gapic non stopa bo kurs jest w dolku nie trzeba pilnowac go bo nie spadnie nizej juz tym bardziej po tym newsie, a jak spadnie to napewno bym dobrac mocniej jeszcze bo to bedzie jeszcze wieksza okazja i tak pozniej predzej czy pozn iej conajmniej na te kilka zl wskoczy wystarczy uzbroic sie w cierpliwosc troche.
Dokładnie, tylko wielu osobom brakuje cierpliwości podobna sytuacja na CFI była, wielu oddawało w samym dołku lub na samym początku wybicia i cieszyli sie, że ugrali naście procent Tam tez aż dziwne było, że tak mocno zniechęcili do akcji, że mogli sporo zebrać po bardzo niskich cenach, a dziś gdzie kurs jest każdy widzi.
bralem tam po 11zl ale do 186zl nie wytrzymalem ale troche sie zarobilo i tu sie zarobi tez tylko nie wiem ile setek% trzeba wyczuc kiedy sprzedac zas przed korekta ot cala filozofia :)
fabrykad (3-5zl zamierzam wyjsc mysle ze do 1 roku czasu, moze w tym miesiacu nawet, nigdy nic nie wiadomo) 01cyberaton(czekam na przedzial 30-50gr tylko nie wiem ile to potrwa moze nie predko) aleja (mysle ze przy 1zl sie pozegnam) peixin (dobra cena do sprzedarzy to na moje 20zl) present24(tanio kupilem to tylko czysto spekulacyjnie moze kiedys na 40-50gr sie wybije to wywale i zapomne) + troche wolnej kasy na okazje na nowe infa codzien sie cos trafia prawie
nie odpowiada jemu biznes, to nie przymuszaj tutaj wycena nawet za ten rok jest małym nieporozumieniem, dwa ostatnie kwartały będą najlepsze dla spółki, wtedy dopiero popyt się ożywi, jak jest to nisko wyceniane, a następne kwartały maja być jeszcze lepsze, więc presja popytowa przy rosnących wynikach powinna sie tu na dłużej utrzymać
100% zysku szlo zarobic jak ktos kupil pod prognoze terazkolejn a hydrophi tam tez planuja jak u was 12mln zl zysku w 2018r a kapitalizacja tylko 7mln zl tez da zarobic 100% jak tu niedlugo, ale ludzie kupia na gorcce jak zwykle tak jak u was po 1zl ja bralem fabrkd od 50 do 53gr zbieralem o czym pisalem i przed 1zl oddalem o czym tez wspomnialem posty nie klamia, liczylem na 2zl ale widac bylo ze nie bylo mocy juz we wzrostach to sie lepsze 100%zysku niz 0% bo pewnie znow na 50gr zjedzie za pare dni(najczesciej spolki oddaja cale wzrosty, tu beda wiekszse wzrosty dopiero jak zarobia te mln, ale zawsze idzie po takiej prognozie troche zarobic o ile sie kupuje przed a nie po wzroscie jak coniektorzy robia ten sam blad od wielu wielu lat i traca przez to kase) Ciekawe ile na hydrophi tym razem zarobie najblizsze dni, tygodnie pokaza :)