jw otoz tak bedzie jak wyniki nie beda takie jak trzeba mam mieszane uczucia ze to pomalu zacznie isc na dol niestety w salonach pustki przeprowadzilem pare wywiadow w kilku salonach prochnika i niestety ale sprzedaz nie zabardzo idzie no bo poco prochnik az 80 procent daje na sprzedaz swoich wyrobow znizki jak mialo by cos sie sprzedawac to mogli max 20 30 procent dac upust a tu 80 nie bedzie dobrzeoj nie bedzie zeby was kochani nie wyploszyc to pomalu pomalu beda obsuniecia i tak okolice 1.05 1.10 a po nowym rokuznowu karuzela do gory jak w lunaparku oj bedzie zabawa bedzie sie dzialo
Gregor, że to nie jest dziwne "zbystrzałeś" i zacząłeś naganiać na sprzedaż bezpośrednio po sprzedaniu przez siebie akcji. Wcześniej nie oceniałeś realnie sytuacji Próchnika? czy też po prostu chciałeś zarobić na podbitce, teraz sprzedałeś i liczysz na kolejne kółko? Dlatego naganiasz?
powiedzialem ze sprzedalem bo nie dokonca jestem przekonany ze to pojdzie do gory gdybym byl pewny ze bedzie dalej szlo do gory to tez bym powiedzial kazdy zrobi jak uwaza ja sprzedal i pisze ze moze tez to jeszcze spasc mowie glosno bo to jest forum gdzie kazdy moze powiedxiec co mysli wy zrobicie jak uwazacie moze to wy bedziecie mieli racje a nie ja czas pokaze a tymczasem czekamy na wyniki
bez zmiany strategii i inwestora który wniesie kasę i nie pozwoli na wyciaganie kaski ze Spółki niewiele się tu może zmienić ale na to się nie zanosi bo taka próba już była i chętny się nie znalazł
Spółka cały czas balansuje na granicy rentowności i płynności
W 100procentach racja ja sprzedalem bo cos mi tu nie gra nawet jak oglosza te wyniki to i tak juz nikt sie nie nabierze i bedxie jefnorazowy wzrost i pomalu osuwanie do okolic 1zlwalkowanie tego samego co roku no bo jak tu inwestowac skoro przed nastepnymi wynikami obroty zadne nikt narazie nie robi ruchow do przodu ani do tylu dla mnie osobiscie juz podbitka byla pod wyniki ateraz powolny zjazd
Witam to ja ktorego poniosla fantazja stary lis zaniedlugo zaczaji sie na drob kasiorka przygotowana czekam na odpowiedni moment do dzialania narazie to kapie w kierunku mojego celu ale jak przyjdzie ten moment to nie omieszkam was poinformowac a tymczasem zycze udanych inwestycji wasz nieodzalowany komornik poborca pieniazkow od was gregor555
Mnie się niestety też tak wydaje, że 1,10 jest realne za dwa tygodnie. Potem będzie coraz bliżej do wyników za III kwartał, który raczej będzie minusem lub zerem. Sądziłam, że 1,24 jest mało realne, a przebiło w dół. Dopiero druga połowa października przyniesie poprawę, bo sam październik powinien być bardzo dobry (pogoda)