Nie wiem na ile moze to miec zwiazek z piatkowymi wzrostami, ale prawdopodobnie zapowiadana od zeszlego roku inwestycja wkoncu dojdzie do skutku, wstepnie planowane rozpoczecie budowy mialo miec miejsce w drugiej polowie 2016. Jesli tak, to chyba dopiero przedsmak wzrostow na wykresie. Na potwierdzenie moich slow zapraszam do lektury: http://www.rynekseniora.pl/inwestycje/107/pod_warszawa_powstanie_kolejny_prywatny_dom_opieki,1565.html
Kurczak jak juz powołujesz sie na artykuł z linku to czytaj ze zrozumieniem i nie wprowadzaj w bład kiedy piszesz "wstepnie planowane rozpoczecie budowy mialo miec miejsce w drugiej polowie 2016"
w artykule jest jasno napisane: "Rozpoczęcie działalności domu opieki planowane jest na drugą połowę 2016 r. " jest roznica budowa, a rozpoczęcie działalnosci !!!!
PYTANIE TYLKO DLACZEDO ZARZĄD MILCZY ?? I DLACZEGO KURS JEST TAK NISKO?? A NIE POWYZEJ np. 0,50 GR?? moze jeszcze poinformowani nie zebrali papieru ?
Emygrand, czepiasz sie szczegolow przeciez kurczak nie napisal nic wiecej jak w podanym artykule, faktem jest ze nie ma to narazie wplywu na kurs, bo tak jak pewnie napisales, Ci ktorzy wiedza ze cos sie szykuje nie pozbierali jeszcze akcji, ale zobaczymy ja jestem dobrej mysli i celuje przynajmniej w 50 gr w najblizszych dniach moze tygodniach jesli info potwierdzi zarzad spolki. pozdro i wzrostow zycze