Jaki Altus co ty bredzisz przecież wiadomo ze te FIZy są prezesa a Altus nimi zarządza bo jak każdy Fiz musi być zarządzany przez towarzystwo funduszy inwestycyjnych a jak tego nie wiesz to widać jak znasz spółkę. Wystarszy jakbyś dobrze poczytał raporty o sprzedaży akcji z początku miesiąca.
niedawno pisałem na forum o 4 radnych, jednak przez dwa lata wymienili /wymienił/ 8 członków rady nadzorczej i 2 rządzących, w tym czasie pan prezes elemelka dokupował udziały kilkanaścia razy....? ja jednak dalej czekam i pozdrawiam wytrwałych
Dnia 2016-10-04 o godz. 20:38 ~darad napisał(a): > mamy kurs blisko 3,50, większe obroty czyżby znów bogowie dobierali tylko co to za plebs im po 300 tyś. akcji oddaje? Zaczyna mi cuchnąć przejęciem spółki po niskim, giełdowym kursie z wezwania. Policzcie sobie ile to już kolejnych sesji spadkowych, po najlepszych wynikach w historii spółki.
Dobieranie to sie zacznie jak wszyscy zwatpią przy kursie 3.20 bo w tym tepie na koniec pazdziernika mozemy dotknąc tych poziomow. Jest wyrazna gra na spadki czym blizej wynikow za 3 kw bedzie podbitka tak jak to trenowalismy po 2 kw. Do momentu az komus sie znudzi i winda ruszy w gore ale od jakiego poziomu bog znajet no skazat nie choczet
sega po 3,20 dokupiłem po decyzji Brytyjczyków , a tutaj w ciągu 4 i 6 tygodni muszą poinformować o ew. przejęciach na wyspach czy w skandynawii. Przy jakiejś pozytywnej ...chyba trudno będzie o taką zwałę
Przy 3,70 tez bylem przekonany ze sie zatrzyma, tym bardziej przy 3,60, teraz zbliza sie w szybkim niestety tepie do 3,50 odpowie mi ktos popierajac argumentami dlaczego? Wiecej jest danych o macy niz slabosci elemelka a jednak spada i to jak siekiera niestety nieustannie.Tez dokupilem liczac na mocniejsze odbicie . Jesli przejecia wypala i wyniki bedą takie jak w 2 kw to moze ale to moze troche ruszy i oby na stale ponad 4,00