• Czas Ruszać Autor: ~Baryła [188.146.130.*]
    Czas ruszać. Jutro jesz cz e po5 g może ktoś odda i ruszamy. Jak nie trzeba będzie 0.6 zdjąc.. Ciekawe co będzie z tymi 50 mil. Akcji. Będzie pięknie.
  • Re: Czas Ruszać Autor: ~BARYŁA [188.146.130.*]
    Jutro do 15 damy wam jeszcze co nie co kupić. Po 15 zamek.
  • Re: Czas Ruszać Autor: ~CiekawyAcjonariusz [77.253.152.*]
    Kolejny, coo sam ze sobą pisze

- żenada
  • Re: Czas Ruszać Autor: ~kogut [83.20.58.*]
    buahahaha...już to widzę jak mr baryła cokolwiek ściąga z S :P
    co najwyżej ściągnie klapki i westchnie - znowu nic?

game over...a jak wejdzie te 50 mln to witaj 0,01 po prawej stronie...
  • Re: Czas Ruszać Autor: ~razdwatrzy [145.237.2.*]
    uwielbiam takich wróżbitów.
    Jakie 50 mln akcji??, zanim one wejdą do obrotu, to..................Jeśli nawet mieli by "wywalić" w rynek to najpierw podciągną i wtedy zaczną sypać. Nie myślisz chyba, że zaczną sypać przy 10 gr, trochę logiki................
    I podobnie wróżbita nr 1 co ma się wydarzyć po 15 tej, poza tym że nadchodzi wielkimi krokami weekend
  • Re: Czas Ruszać Autor: ~Wit [94.254.131.*]
    półgłówkom się po prostu nudzi. kupcie sobie piwo i się szykujcie na weekend po prostu zamiast strzępić głupie ryje po próżnicy.
    udanego weekendu
  • Re: Czas Ruszać Autor: ~razdwatrzy [145.237.2.*]
    ja??
  • Re: Czas Ruszać Autor: ~Gerg [85.193.222.*]
    Też jestem zdania, że wejście tych akcji wcale nie zbije kursu do 1 czy 2 groszy, bo nie po to je kupiono, aby wywalić, tylko po to, aby przejąć kontrolę w spółce. Czyli kasę za utrzymanie spółki zamieniono na tanie akcje w liczbie gwarantującej pełną kontrolę Luximy.
    Gdyby nawet chcieli upłynnić część papierów, to najpierw musieliby podkręcić cenę do 30-50 gr. Jak to zrobić? Podobno mieli dostać hiper dotację na jakieś tam sprawy aluminiowe.
    Hej "lampka" poszerz nieco temat, https://www.bankier.pl/forum/temat_ile-tej-dotacji-dostaliscie,21877571.html
    Może wtedy łatwiej wytropimy informacje

• Re: Czas Ruszać Autor: ~kogut [83.20.58.*]
    Baryła - brawo - masz moc!!! :P
    widać te 5 zł miało iść na akcje bądź piwo to wybrałeś to drugie - i słusznie ;)
  • Re: Czas Ruszać Autor: ~Bal [188.146.149.*]
    Witam. Opału nie było dziś bo.... Bo chęci nie było. Kierownik stwierdził że jeszcze mają oddać Ci co mają po 5 g
  • Re: Czas Ruszać Autor: ~Wit [94.254.128.*]
    o koledze razdwacośtam nie mówiłem per półgłówek oczywiście. tylko o niemerytorycznych pajacach

http://www.mapadotacji.gov.pl/sektor/40/8888

ja mam tyle. a zatem wnioski składają. :))

mam za daleko na Suwalszczyznę...

• Re: Czas Ruszać Autor: ~Ech [31.0.36.*]
    @Wit. Za 400000 mozna cos zaprezentowac. Warto zauwazyc ze to nie jest wniosek na opracowanie programu promocji tylko wdrozenie czegos, co juz mieli.
  • Re: Czas Ruszać Autor: ~pepe [31.2.78.*]
    dzis widać Baryła rozpoczął mega skup :)
  • Re: Czas Ruszać Autor: ~Baryła [188.146.8.*]
    Jak dają po 5g To po co pchać. Worki jeszcze puste. Zbieramy.
  • Re: Czas Ruszać Autor: ~pepe [83.21.207.*]
    jaaaaasne...już się obkupiłeś i czekasz na cuda...ale tych nie będzie :P
  • Re: Czas Ruszać Autor: ~pepe [83.21.207.*]
    rozumiem, że z tym marszem w górę czekasz aż skupisz te całe 204 akcje po 5 groszy?
    chcesz to kupię po 6 i Ci nasypię jak tak bardzo robi Ci różnica 2 zł i 4 groszy :P
  • Re: Czas Ruszać Autor: ~Proba [66.249.93.*]
    Czy ta spółka jeszcze istnieje. Jedyne komunikaty to o emisji i problemach z ich rejestracją w Sądzie. Czy nowa siedziba spółki będzie na Sarmackiej?
[x]
LUXIMA 0,00% 0,01 2018-11-14 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.