1 marca podciągli kurs po spadku, pojawiły się plany, ludzie nakupili akcjie i ciąg dalszy zjazdów. Ostatnio podobnie,podbicie z 0,10 na 0,15, info prezesa jak to ma być fajnie i wywalenie akcji. Jak tak dobrze to dlaczego po wzroście na 0,15 zleciało na 0,09, komedia.
Tu nikt nie skupuje tylko rezygnuje z nic nie wartego papieru. Wszystkie tegoroczne dotacje widzę że im odrzucono. Prezes na kolorował się ile sie dało a kurs mimo to poleciał na dno. Nie wypłacenie w tym roku dywidenty potwierdził tylko że lipnie z nimi co pokazał kurs. Przcierz mają kasę za znak to im powino starczyć na dywidende, fabrykę itd... widocznie tej kasy niema. Teraz wymyślają że emisja na rozwó chyba portfeli prezesa i reszty. Tak sama spółka jak reszta z NC, jeden cel , rozprowadzenie akcji pod rozwojów itp.. Widzę że ciągle ci sami to siedza od wielu miesięcy i próbują zaklinać rzeczywistość a kurs co jakiś czas leci ciągle w dół. Nawet raportów niepotrafią porzadnie zrobic i robią po miesiącach, tygodniach korekty, kpina. Spółka spalona dla poważnych inwestorów.
Dnia 2016-09-29 o godz. 11:16 ~Pier napisał(a): > spokojnie ostatnio jak skupowałem po9 to udało się sprzedać po 12 trochę czekania było .Do końca roku spokojnie się sprzeda po 12-13
Po 9 ostatnio niewiele leciało, trochę a teraz wywalają jak tylko się podstawi kilku drobnych. Przystań pisać bzdury, wejdzie emisja to uwalą kurs o kolejne kilka groszy. To samo pisali jak było 18, 15 itd..
Dobrze że pozbyłem się śmiecia po 12 i 13 jak pisali że będzie 20. Współczuję ubranym w emisję. Nawet po 9 tego nie sprzedadzą a za nim wejdzie to może być jeszcze taniej. Jak kurs leciał z 2zł na dno to oczywiście spółka stwierdziła ze nie wie co jest przyczyną spadku kursu a potem rada się zmieniła. Olszewski zbył się wszystkiego z drugim podmiotem i poszli zadowoleni a ludzie zostali z akcjami.
Wielu tutaj liczylo na dywidende, nakuoili akcji a oni ja cofneli i wymyslili emisje co dalo impuls do dalszych spadkow. A czy taniej nie bed, ie to sie okaze. Jak bylo 16gr to tez pisano taniej nie bedzie. Ogolnie jest lipa