• Grubo ponad 100 Autor: ~leon [83.4.39.*]
    Czy jest tu ktos taki kto posiada akcje Integera za grubo ponad 100zl za akcje? Jaka macie strategie? Sprzedajecie czy trzymacie?
  • Re: Grubo ponad 100 Autor: ~ewa [89.68.84.*]
    mamy po 100 zł czekamy jak spadnie na 10 zł wtedy resplit razy 10 i znowu mamy 100 zł :)))))))))))))))
  • Re: Grubo ponad 100 Autor: ~marek [86.111.120.*]
    I już Ewunia jest i kąsa zajadle i troluje od rana. Nie słuchaj szczekaczy, trzymać akcje, trochę cierpliwości a będzie nagroda. Tutaj cała armia troli wynajętych ma zadanie spowodować panikę, żeby otkupić akcje za bezcen ;) Taktyka stara jak świat.
    to pokaż Maruś jak kupujesz :))) postaw kilka tyś akcji na kupi :)))) zobaczymy jaki jesteś mocny :)))) NAGANIACZU tu nie ma podstaw do wzrostu spółka stała się spółką SPEKULACYJNĄ mogą być wzrosty ale tylko na 1-2 dni więć się nie podnbiecajcie bo będzie to wykorzystane do wywalania akcji
    Ewuniu, ja już kupiłem kilka dni temu, wykorzystałem może ostatnią promocję. Kupiłem za dużo więcej niż kilkanaście tysięcy. Mam nosa że sporo zarobię, zresztą już jestem na plus. A ty przestań już trolowac i naganiać na spadki. Może omówilibyśmy to lepiej w cztery oczy przy dobrej kawie ;) ?
    widzisz nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem :))) napisane było postaw na kupi KILKA TYSIĘCY AKCJI a nie kup za KILKA CZY NAWET KILKANAŚCIE TYSIĘCY :)))  a więć Maruś postaw np 5 tyś akcji na K na 24 zł zobaczymy czy szybko dostaniesz ten SKARB :))))))) 
    Widzisz Ewuniu, taki głupi jestem ale Ty już mnie zaczynasz uczyć na szczęście. Ja już kupiłem akcje Integera więc nie kupię po raz drugi. Ale jestem pewien, że Twoi mocodawcy kupią jak tylko parę procent spadnie gdy niecierpliwym i zdesperowanym znowu puszą nerwy lub stoplossy ;) Po to to przecież robisz, prawda? Naganiasz na spadki, żeby odkupić tanio. Bo jaki masz w tym interes, żeby ostrzegać ludzi przed rzekomymi spadami, nie jesteś przecież Matką Teresą. Na szczęście większość desperatów już sprzedała ;)
    Co z tą kawą? ;)
    z golasami się nie umawiam:)  wystaw zlecenie np . na 10 tyś INTEGERA po 200 zł na sprzedaż to pogadamy jak zobaczę w arkuszu  zleceń:)
  • Re: Grubo ponad 100 Autor: ~marsik [87.99.28.*]
    ewuna ale sie za toba gosciu stestknilem. chces moje 8k akcji po 200 ?

Nie ma tak dobrze, musi być nutka ryzyka. Nie mam w zwyczaju pokazywać kobietom zawartości mojego portwela ani stanu konta. Zresztą nie muszę bo mam ine atuty. Jak się spotkamy to się przekonasz ;)
  • Re: Grubo ponad 100 Autor: ~Luka [37.47.18.*]
    Marek, daj spokój z tą blacharą. Zanim się umówi z facetem musi najpierw sprawdzić jego stan portfela. Publiczna kompromitacja hehe.
  • Re: Grubo ponad 100 Autor: ~Luka [37.47.18.*]
    Ps. Ja też trzymam twardo akcje i żadna hiena mnie ich nie pozbawi!
    Oj tam zaraz blachara. Kobieta po prostu wie czego chce i nie wstydzi się o to prosić. Szanuję takie Panie, lubię spełniać ich zachcianki. Ewuniu, ale moich akcji nie dostaniesz. Za to, za zarobione tutaj pieniądze kupię Ci mnóstwo ciuszków, koralików i kremików, także wróci to do Ciebie z nawiązką ;)
    kiler ochu...ałeś na waciki ?
    hehe, dokładnie Ewuniu ;)
    A Ty Ewuniu jesteś taką Kasią Figurą? Bo ja do Siary z wyglądu podobny nie jestem ;)
[x]
INTEGERPL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.