• Optymista Autor: ~Michał [31.2.61.*]
    No , to teraz będzie tylko lepiej:) tylko mnie nie pozabijajcie swoimi wpisami:)
  • Re: Optymista Autor: ~marsik [87.99.28.*]
    po wynikach pewnie znowu trzepanie, ale trzeba przyznac ze kolejna sesja z bardzo zlym infem a tutaj najpeirw dol a potem ktos wciaga akcje jak leci. czyzby juz bylo tak zle ze gorzej byc nie moze i wszystko jest zdyskontowane w cenach? nie wiem
  • Re: Optymista Autor: ~marek [86.111.120.*]
    Dokładnie tak, wyniki są już dawno w cenie. Teraz będzie odwrócenie trendu. Jestem tego niemal pewien. Mogę się założyć. Jeśli się pomylę i kurs spadnie na 10, 11 zł tak jak naganiacze na spadki wieszczą, to publicznie odszczekam na forum ;) Le tak nie bedzie, zobaczycie. 20 lat na giełdzie jestem i rzadko miałem taką pewność jak teraz. Ogólnie jest tak, że im więcej wynajętych piesków szczeka, że będą spadki, to zazwyczaj są spore wzrosty ;)
  • Re: Optymista Autor: ~Maku [91.189.59.*]
    Kogo tu zabijać, skoro żal takie głupoty pisać?

Wszystko wskazuje na to, że idziemy na 10-11 PLN :(

Czas przełknąć stratę i sp...lac z resztą pieniędzy
  • Re: Optymista Autor: ~Michał [31.2.61.*]
    Mylisz się kolego:)
  • Re: Optymista Autor: ~marsik [87.99.28.*]
    przeciez tutaj sa sami naganiacze z ewa ktora jest facetem na czele :) spokojnie kazdy wie co robi
    Dokładnie hehe. Jak napisałem, że jest szansa na wzrosty to Ewa od razu mnie dopadła hehe, Może nie jest facetem, tylko taką wiesz, ostrą babką hehe ;) Ewa wróć! :)
    Nie przejmuj się tymi wpisami, to są opłaceni szczekacze. Taką mają pracę, nie ma nawet co z nimi w dyskusje wchodzić głębsze.
[x]
INTEGERPL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.