Ciężko stwierdzić na początku działalności. Wyszły dopiero pierwsze komunikaty o ich wejściu na giełdę. Czas pokaże jakie będą plany zarządu na ich dalszą przygodę giełdową
Październik jest obiecującym terminem. Spółka będzie miała za sobą większość papierkowej roboty. Przyjdzie właściwy czas na informowanie potencjalnych klientów o ich planach. Pożyjemy, zobaczymy :D
Celne pytanie pod którym podpisuję się. O jakim kursie mowa? Sprawdzam wykresy przed scaleniem i po scaleniu. Nigdzie nie ma wskazanej przez Ciebie kwoty. Fake?
nie umiecie liczyc...scalnie bylo 20-1..wiec jesli teraz jest 70 gr kurs to przed scaleniem bylby na poziomie 3,5 gr!!!!!!!!!!! jesli kurs spadnie do 20 gr to przed scaleniem byloby 1 gr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdaję sobie sprawę z wartości kursu przed scaleniem. Była ona strasznie niska. Łagodnie to ujmując. Aczkolwiek nie obchodzi mnie to. Co mi po kursie przed scaleniem? Nie zmieni to mojego życia. U każdej scalonej spółki było identycznie. Dla mnie to nic odkrywczego.