Odważna teza. Ja taki pewny bym nie był. Dwie sesje z przerwą ze zwiększonym wolumenem to jeszcze nie dowód na wzrosty. W przeszłości też zdarzały się większe obroty na pojedynczych sesjach bez dalszych następstw. Na takich spółkach z bardzo dużym ff jest zwiększone ryzyko.
0,16 to był dołek intraday. Poniżej 0,20 wolumen był ok. 160k. W 2014 handel na 31 sesjach w 2015 na kilkunastu. W tym roku o wiele więcej sesji z transakcjami, głównie w przedziale 0,25 - 0,48. Oczywiście, że nic pewnego nie ma i może nastąpić ponowny zastój na wiele sesji ale trzy z ostatnich czterech sesji dają pewne podstawy do optymizmu. P.S. do pablo7 Tutaj są większe szanse na wzrosty niż na Luximie i Makorze
Dnia 2016-09-28 o godz. 13:38 ~nn napisał(a): > 0,16 to był dołek intraday. Poniżej 0,20 wolumen był ok. 160k. W 2014 handel na 31 sesjach w 2015 na kilkunastu. W tym roku o wiele więcej sesji z transakcjami, głównie w przedziale 0,25 - 0,48. Oczywiście, że nic pewnego nie ma i może nastąpić ponowny zastój na wiele sesji ale trzy z ostatnich czterech sesji dają pewne podstawy do optymizmu. > P.S. do pablo7 > Tutaj są większe szanse na wzrosty niż na Luximie i Makorze
ja luximy juz nie mam nn k 4-5 sprzedana 6gr,a icpd rano bralem 33 s 43 teraz moze byc zastoj bo naganiacz podbil i zwial ale kto wie pozdr nn:))))
Arkusz dziurawy jak ser szwajcarski, jak zbiora ile potrzebuja to odciecie i otwarcie po 70-80 gr narazie mala przerwa, pewnie cisza przed burza zeby leszcze sie wysypaly po 35 gr a przed chwila brali za 40, sam wzielem 15 tys ale czekam na zyski przynajmniej 60 gr to bede sypal, ale wiadomo, pozyjemy zobaczymy.