Nie zaglądam bo nie mam obecnie akcji ale faktycznie szkoda że tak niedowartościowana spółka, z atrakcyjnymi wskaźnikami tak się kisi, potrzeba iskry aby kurs wystrzeli ale kiedy to nastąpi nikt nie wie. Może od października jak giełda zrobi nową segregację firm to jacyś inwestorzy dostrzegą Eurocenta.
no i trochę taniej dzisiaj wpadło parę sztuk ,,))))))))))))))))oddają bo na razie marazm na spółce ,,,,, komuś się nudzi bo całe oszczędności w eurocenta wsadził ,,,,czyli całe 10 000 ,,,,,,,,,,, a tu bezruch i nie wytrzymuje bo widzi że na innych spółkach duży ruch ,,,,,,,,,,,,,oddają po 1000 i cena wraca ,,,,,,,,,,,,,,to nie wywalanie tylko okazja nisko kupić ,,,,,,,,,,,,,,gdyby było coś nie tak to by nie emitowali obligacji bo kasę mają ,,,,a jeżeli brakuje to na nowe pożyczki ,,,,czyli kręci się coraz bardziej ,,,,,więc zyski powinny być większe dlatego do raportu będę cały czas zbierał ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,po raporcie się wyjaśni
kiedyś pisałem że trzeba nadstawić koszyk i czekać ,,,,,,,,,,,,,,,,miałem rację ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,teraz zobaczymy czy nowe obligacje powiększą zysk ,,,,,,,,,,,,,,może w 3 kw jeszcze to nie będzie takie widoczne ale 4 na pewno nam odpowie i właśnie do tego okresu mam czas na zbieranie