Dokładnie, nie słuchać troli i naganiaczy na spadki. Z technicznego punku widzenia jest nieźle, spółka jest bardzo tania, czas na odbicie! Nie przejmować się jak zaraz mnie błotem trole obrzucą, to nie ma znaczenia. Liczą się twarde dane a nie wyzwiska prostaczków ;)
po co błotem ? wystarczą fakty STATEK TONIE bez kroplówki z kasy nic z tego nie będzie zaraz pewnie allegro wypowie umowę i słabe wyniki i jedziemy w dół
Bzdura! Wyniki są już dawno zdyskontowane. A jak będą jednak ciut lepsze od oczekiwanych? Wtedy zapinać pasy i pompa w górę! Ewa trzeba mieć chociaż minimalne pojęcie o giełdzie żeby się wypowiadać. No chyba, że celowo chcesz ludzi w błąd wprowadzać.
Jak chcesz możesz sobie kupić długi Integera na giełdzie długów. Wpisz w googla Integer i wyskoczy od razu ich dług jeden z wielu. Następnie składasz wniosek o upadłość. była firma nie ma firmy. Nikt już nie uwierzy Januszowi Biznesu - wydymał Pocztę Austryjacką, wydymał PineBridge, wydymał wreszcie obligatariuszy którzy postawieni pod ścianą upadłości zgodzili się kilka dni temu na prolongatę spłaty z braku lepszych pomysłów.
To jednak nie zmienia faktu, że spółka ma ujemny cash flow i żadnych pomysłów na nowe źródła finansowania. Nie mają już kasy na nic pracownicy pozwalniani po biurach hula wiatr. Swoją drogą wynajętych przez Mr Janusza Biznesu Brzoskę na 5 lat w Warszawie po horrendalnych cenach tylko dlatego że wynajmujący dawał premię na zagospodarowanie w cashu.
Prowadzą co prawda rozmowy z jednym fundem o sprzedaży ale to za chwilę upadnie jak zobaczą z kim mają do czynienia, pozostanie Januszowi Biznesu szukać pożyczek prywatnych na przedłużenie agonii.
Wierzytelnosc za 5000 zl, do tego popie...ony Kaczmarski ktory wpisuje na liste bez nakazu, ja tez mam dlug swojej firmy ktory wisi pare lat - wpisany za domniemanie , faktura ktora zostala wystawiona za uskuge niezrealizowana, ale poniwaz krajowy rejestr dlugow i kaczmarski to jeden wlasciciel to dzialaja na granicy prawa - nie polecam ked i kaczmarski inkaso za walki - to moja opinia o nich, ale polecam inpost i integer
naprawdę fura 5000 zł :) Ale chylę czoła przed socjo-techniką negatywnego naganiania :)))
Dla odważnych ciekawy moment na zakupy, Szykują się wyniki z dużym minusem a jednocześnie, ostatni kwartał z dużymi wzrostami wolumenów paczek, A wiadomo że przesyłki paczkomatowe rosną najszybiej
integer na pewno ma dużo wiecej długów niż tylko te 5kpln. każdy kto zna te firmę bliżej wie że są takie. generalnie myślcie sobie co chcecie - Wasza kasa - możecie ją przepalać. nie chce tylko, żeby ktoś zielony nakręcony waszymi komentarzami stracił kasę.
Ale dzisiaj zbierają papiery od desperatów i frajerów, widac że sie szykuje mega wystrzał. Było już ponad 8 procent na minusie teraz prawie na zero jest. Nieźle Panowie, gratulacje! Była mini panika, wyglada na to że czas na odwrócenie trendu. Wyraźnie przewidywane słabe wyniki finansowe są już dawno w cenie.