Ktoś jednym strzałem zasiorbał bańkę akcji. Jak ujawni się w akcjonariacie, będzie winda do nieba.
Nie ma informacji bieżących z rynku, co tam kombinują i czy wychodzą w końcu na prostą, ale takich obrotów to ja nie pamiętam od kilku lat na Agromie...
Ktoś akumuluje.
Cos sie dzieje, ktoś wyciąga kwity od ludzi, ale dopiero wybicie z tego marazmu da kopa do wzrostów, a tu nominał 50 groszy :) Trzeba lookac, co zrobią.
Dnia 2016-09-23 o godz. 12:03 ~Łysy napisał(a): > Cos sie dzieje, ktoś wyciąga kwity od ludzi, ale dopiero wybicie z tego marazmu da kopa do wzrostów, a tu nominał 50 groszy :) Trzeba lookac, co zrobią.
dodam tylko tyle, że po fixie 250k dało tko 4 gr. więc taki to mamy ukryciak :)
po ile to wziął? wydał grosze (przeciętny gracz na gpw dysponuje taką gotówką)- kto wie czy nie sam od siebie bądź znajomy-znajomy by stratę rozliczyć... przecież to padlina jest i nikt normalny by tego nie brał...
Zdrowy myslacy dystrybutor zdejmuje ukryciaka po fixie ! A ten nie zdejmuje tylko jeszcze celowo pokazuje, ze ukryl. W dol to juz za bardzo nie ma gdzie spasc i jezeli chce wywalic to wiele nie wywali bez podbitki. Tak na moje oko to chce zebrac na tym poziomie. No ale czas pokaze.
To po co te ukryte zlecenia na S? Widocznie boi się, że jak pokaże, to już nikt nie weźmie? Z drugiej strony, ostatnio był spory ruch i prawie 1,5 mln akcji przemieliło się... Podpucha? To kto ma tyle akcji, skoro w akcjonariacie tylko sam Prezes Staszewski z niedopuszczonymi akcjami do obrotu?
Nęcą, albo straszą :) TKO 50 groszy, a kurs w miejscu i zero handlu :) Kiszenie ogóra nie ma sensu, trzeba przyjść jak rozruszają gniota, nie wczesniej :)
Dnia 2016-10-15 o godz. 21:18 ~jurek_ogórek napisał(a): > Postawili batony na 1 i 3 grosze i odbierają po 2 hehe, jak zbiorą, to puszczą i pewnie polecita w kosmosa he
bzdura zrob otwarcie na 2 gr. to sie przekonasz jak zbierają po 2 jak batony znikną. To co zostało wywalone po 2 to leszcze sie podstawiali i wystawili po 3. Takie tu masz zbieranie. Ciesze się, że tylko lookałem :) Żegnam.
PS Nie latać po innych forach i nie naganiać na tą padline bo takie latanie świadczy tylko i wyłącznie o tym, że nie macie komu upchnąć gorącego kartofla.
Kto kupuje a kto sprzedaje? sporo zleceń po 1 mln akcji. O co tu chodzi? Z drugiej strony to operacje w milionach są w pełni zasadne, szkoda czasu na kilka czy kilkanaście akcji w zleceniu. Ale wolałbym aby kurs szedł do góry. 0,50 nominału nie będzie ale do przedziału w okolicach 0,1 - 0,15 tęsknię.
Na razie nie wiadomo, o co kaman :) Po 2 grosze prawie nie było transakcji, drobnica, a po 3 grosze ktoś kupił w jednym zleceniu 1mln akcji i zabunkrowal od razu :) Albo chce karmić, albo zbić kurs i zebrać, tylko wtedy by popychacze ściągnął z K.
???
Dnia 2016-10-19 o godz. 09:56 ~Dorotka napisał(a): > Juz kilka razy mogło otworzyć sie na dwóch groszach i nie otwierało sie, a zlecenia stoją nietknięte. Naganiacz na spadki, bo chcesz sie obkupic?!
Widzisz Dorotka. Nie naganialem bo nie kupilem. I po 1 gr tez nie kupie bo tu bedzie ogromny baton pkc z prawej. Zadnych perspektyw. Lepiej sie zainteresujcie 01c tam po wybiciu konsolidacja wiec radze poczytac ile maja kasy, aktywow itd. Kurs na dnie ale rynek to w koncu doceni. Dorotka jak chcesz zobaczyc jak wyglada nagonka na spadki to forum 01c ci pokaze :) a decyzje podejmij sama.
Moim zdaniem ktoś ostro pogrywa i chce ściągnąć kurs na grosza.
A tacy jak ty tylko naganiają na spadki, bo chyba nikt nie uwierzy, ze z braku innych zajęć z potrzeby serca piszesz na forum :))))
Dnia 2016-10-21 o godz. 15:42 ~lookam napisał(a): > Dnia 2016-10-19 o godz. 09:56 ~Dorotka napisał(a): > > Juz kilka razy mogło otworzyć sie na dwóch groszach i nie otwierało sie, a zlecenia stoją nietknięte. Naganiacz na spadki, bo chcesz sie obkupic?! > > Widzisz Dorotka. Nie naganialem bo nie kupilem. I po 1 gr tez nie kupie bo tu bedzie ogromny baton pkc z prawej. Zadnych perspektyw. > Lepiej sie zainteresujcie 01c tam po wybiciu konsolidacja wiec radze poczytac ile maja kasy, aktywow itd. Kurs na dnie ale rynek to w koncu doceni. > Dorotka jak chcesz zobaczyc jak wyglada nagonka na spadki to forum 01c ci pokaze :) a decyzje podejmij sama. >
Widzisz Dorotka chciało by sie powiedzieć "a nie mówiłem" choć aktualnie sytuacja jest jeszcze gorsza niż baton pkc z prawej. Przykro mi bardzo bo nie jestem zawistny - ale nie posłuchałaś a wyzwałaś od naganiaczy. Powodzenia życzę.