• SubTelne Przemyślenia Autor: ~LenovoMen [37.47.39.*]
    A co, jeśli to wszystko ma naprawdę jakiś cel??? Ostatnie ruch,pożyczanie Akcji, uchwalenie w kwietniu emisji za gotówkę, zmiany w zakresie działalności i w statucie spółki, zwerbować  Pana Andrzeja Habrynia odrazu na wieceprezesa etc???

- po co zadawać se tyle trudu, czy po to by podbić do 23-24gr i teraz upychać na chama papier??

A co, jeśli teraz robią przekładanie akcji dla swoich i przy okazji Trzepią Leszcza na maxa bo kluczowe infa przed nami tak naprawdę... Cytat z raportu okresowego: https://www.bankier.pl/static/att/ebi/2016-08/0000085633_20160816_222942_0000098204.pdf  - strona 15.
    "Spółka nie podjęła bezpośrednich działań operacyjnych , ale w związku z dołączeniem do Zarządu Spółki wybitnego specjalisty z dziedziny lotnictwa i mechatroniki Pana Andrzeja Habrynia jako wiceprezesa ds. strategii i rozwoju, rozpoczęła intensywne prace nad opracowaniem nowej strategii i planów operacyjnych dotyczących świadczenia nowych usług oraz przygotowania ofert dla wybranych usług i planowanych produktów i usług.
    Co istotne Spółka za pośrednictwem nowego Członka Zarządu dołączyła do kształtujących się grup roboczych, których efektem ma być utworzenie konsorcjum wspierającego zastosowanie wszelkiego rodzaju systemów okołodronowych w rolnictwie. Spółka szczegółowo poinformuje o tym z końcem III kwartału 2016.
    W związku z powyższym i planowanym zamknięciem subskrypcji serii E oraz definitywnym uzdrowieniu finansów Spółki Zarząd będzie mógł na przełomie września i października 2016 zaprezentować strategię na lata 2017-2019.
    Zarząd zakłada w najbliższym czasie zarekomendowanie Radzie Nadzorczej kandydata na nowego Członka Zarządu w odpowiedzialnego za marketing i sprzedaż, którego osoba miałaby znaczącą wzmocnić pozycję Spółki w realizacji jej planów strategicznych."

Nie naganiam na nic, mam akcje ze średnią 9gr. To są tylko moje luźne przemyślenia i zachęcam do merytorycznej dyskusji...

Pozdrawiam
    LenovoMen

• Re: SubTelne Przemyślenia Autor: ksenocyd [94.246.148.*]
    Tak, dlatego i ja trzymam prawie pół miliona.
    Ćwierkają jaskółki, że na dniach info o nowych podmiotach wchodzących do spółki się pojawią, poważnych. Przetasowania w akcjonariacie mogą być do tego procesu przygotowaniem. A że przy okazji ktoś potrafił panikę wykorzystać do zapakowania pod korek to już oboczny temat. Sam żałuję, że nie mam już wolnej gotówki. Tak czy siak, ja swoją gotówką głosowałem za pozytywnymi zmianami i informacjami, ale przecież każdy ma swój rozum ... mogę się mylić? Oby moje oczekiwania się zrealizowały.
  • Re: SubTelne Przemyślenia Autor: ~polak [89.78.138.*]
    z prawej prawie 4 mil papiera na sprzedaz
  • Re: SubTelne Przemyślenia Autor: ksenocyd [94.246.148.*]
    Muszą być po prawej, ja swoje przeniosę jak kurs zacznie się piąć. To, że są widoczne świadczy, że się ich nie pozbywam ale mam zaufanie, liczę na wzrost. Co mi da, że je ukryję? ...
  • Re: SubTelne Przemyślenia Autor: ~echo [77.253.38.*]
    Dnia 2016-09-22 o godz. 17:00 ~polak napisał(a):
    > z prawej prawie 4 mil papiera na sprzedaz

Śmieszny jesteś :)
    4 dni im pozostało no jestem ciekaw co wymysla
    3 dni pozostało nie maja pomysłu ?
  • Re: SubTelne Przemyślenia Autor: ~Emanujespokojem [82.145.221.*]
    Weź wyluzuj, pisze na przełomie września i października, ta są bardzo luźne normy czasowe które spokojnie można traktować +- pół miesiąca
    spokojnie w raporcie napisali do konca 3 kwartału a to nie jest przełom wrzesien- pazdziernik
[x]
GEOTREKK -20,00% 0,04 2019-03-04 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.