• 9k akcji; 8k straty Autor: ~leszcz [83.22.187.*]
    Kurde, włącza mi się myślenie życzeniowe. Dobrze by było żeby akcje skoczyły, dobrze by było żeby dali KONKRETNE info o dywidendzie...

• Re: 9k akcji Autor: ~Kolo [94.254.130.*]
    Dokup teraz akcji za ile jestes w stanie to usrednisz sobie cene, napewno w dluzszej perspektywie na tym nie stracisz. Po dokupieniu po obecnej cenie bedziesz mial mniejszą strate. Poza tym konczy sie promocja i cena akcji bedzie rosla.
  • Re: 9k akcji Autor: ~leszcz [83.22.187.*]
    :) Już uśredniłem. Więcej nie dam rady-leszczu jestem. Żaden ze mnie poważny gracz. Raczej samouk.
    Już w momencie zakupu ustawiłem się na longa. Walor mocno zdominowany przez fundusze, brak płynności. Tutaj kurs może wypracować tylko spółka.
  • Re: 9k akcji Autor: ~kolo [66.249.93.*]
    Dzis ladnie idzie gory, chyba zaczyna sie cos dziac na naszej spoleczce.
  • Re: 9k akcji Autor: ~ZULUS [81.15.172.*]
    Co się ma dziać? Nadal skup, tylko poziom nieco wyższy... Jak doszło do 4,08, to się podaż pojawiła...

• Re: 9k akcji Autor: ~leszcz [83.22.187.*]
    Spodziewałem się innego rozwoju wypadków. Dużo obiecywałem sobie przed raportem QII, wejściem na giełdy w RPA i Luxemburg, a właściwie nic większego się nie działo. Drobnica, choć większa niż ja, próbuje coś ugrać ale średnio im wychodzi-są za mali. Najbardziej podłamało mnie jak spadło poniżej 4PLN.
  • Re: 9k akcji Autor: ~ZULUS [81.15.172.*]
    Spoko, do tej spółki trzeba teraz dużo cierpliwości. Widać, że na razie nie chodzi o to by rosła, tylko by skupić jak najwięcej po niskiej cenie. Ruszy jak podadzą jakiś konkret (chociażby po ogłoszeniu wyników za IIIQ, tzn. jaką część zysków przeznaczą na dywidendę), a na to trzeba poczekać... Oby nie do kwietnia 2017 :-(
  • Re: 9k akcji; 8k straty Autor: ~leszcz [79.191.164.*]
    Straty zmalały mi do 7,5k :)
    Pozytywne infa warte są 7gr
    Tylko dywidenda uratuje tę spółkę na giełdzie
  • Re: 9k akcji; 8k straty Autor: ~ToTylkoJa [185.22.136.*]
    Mistrzostwo świata znów zwałka na koniec, wiem że niby zbierają akcję ale ile można ?
  • Re: 9k akcji; 8k straty Autor: ~ZULUS [81.15.172.*]
    Póki dają trzeba brać :-). Powoli jednak podchodzimy do góry. Im spokojniejsze ruchy, tym lepiej.
  • Re: 9k akcji Autor: ~orzel74 [5.172.235.*]
    Dokładnie tak spokojnie cierpliwie czekać.
  • Re: 9k akcji Autor: ~Kolo [94.254.161.*]
    Jaką masz średnią zakupu akcji.
  • Re: 9k akcji Autor: ~leszcz [188.146.43.*]
    Po uśrednieniu wychodzi mi 4,89 PLN.
    A jak u Was, że spytam z ciekawości?
  • Re: 9k akcji Autor: ~Kolo [94.254.162.*]
    U mnie srednia to 4.42, ale spokojnie bedzie duzo wyzej juz niedlugo.
  • Re: 9k akcji; 8k straty Autor: ~ToTylkoJa [185.22.136.*]
    Chyba w najbliższych tygodniach nic dobrego z tego echo nie będzie...
  • Re: 9k akcji; 8k straty Autor: ~orzel74 [5.172.237.*]
    Kurs porusza się w przedziale 3,96 - 4,0x czym dłużej kurs będzie się kisił tym mocniejsze będzie wybicie.
    Echo będzie rosło od dywidendy do dywidendy przynajmniej tak to widzę.
    W najbliższym czasie wyniki Q3 może rozruszają stagnację na walorze..
    Pamiętacie jak po ogłoszeniu w czerwcu sumy przeznaczonej na wypłatę w kwocie 2,17 mld kurs nie mógł przebić 8 zł gdzie na innych spółkach szybowało by +300%
    Tutaj żaden fund czy ofe nie pozbędzie się akcji i sytuację może zmienić wyłącznie podjęcie decyzji o zwiększeniu zaangażowania.
    Siedzę tutaj od lutego i ECHO traktuję jako spokojną inwestycję zwiększając swój pakiet.
    TAK SAMO BĘDZIECIE PISALI W PRZYSZŁYM ROKU.

• Re: 9k akcji; 8k straty Autor: ~ZULUS [81.15.172.*]
    Ja kupiłem średnio po 3,98, czyli zyski notuje od 4,01. Tylko mnie interesują wyższe poziomy :-)
[x]
ECHO 0,00% 5,60 2025-10-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.