• Co to za forum ? Autor: ~evil [77.253.22.*]
    Ludzie, co to za forum? Co z Was za inwestorzy? Ktoś napisał przepis na ciasto, ktoś pisze o zwierzakach. Co tu jest grane?

Papier zwalił się kilkadziesiąt procent w dół ! Normalne forum to by huczało a tutaj co? przedszkole?

Ubrani w te papiery nie widzą tego?

Dziwny papier...
  • Re: Co to za forum ? Autor: ~xxx [83.28.64.*]
    Bo prawie nikt tego wynalazku nie ma.
  • Re: Co to za forum ? Autor: ~krzysiek [79.190.17.*]
    Kapitalizacja 260 mln, więc raczej ktoś ten "wynalazek" ma.
    W mojej opinii spadki na małych obrotach napędzają maluczcy których wystraszył (obniżając kurs) ktoś duży.
    Niestety spadki na małych obrotach nie wróżą dobrze, takie spadki ciągną się zwykle dłużej i niżej sięgają, strach ma wielkie oczy.
    Na dzień dzisiejszy oczekiwana dywidenda znowu przekroczy 10% w 2017, przynajmniej przy tej cenie. Nie wykluczam, że przy tej cenie da w okolicach 20%.
    Czy się mylę obaczymy w maju 2017.
    Obecnie cena PEM jest dla mnie dość atrakcyjna, niestety nie wiem czy za kilka sesji nie będzie obłędnie atrakcyjna, przy MCI i PEM nie takie cuda się zdarzały, ciągłe bujanie się w dolinach i szczytach.
    Przyznam, myślałem o PEM, że będzie wolny od ingerencji speców Prezesa kierujących ceną akcji, niestety wielcy są dość pazerni i kroją naiwnych również i tu.
    Dlatego tak bardzo cenię sobie Selvitę, tam jest plan, jest działanie w celu jego realizacji i naprawdę słowo Zarządzających coś znaczy, co widać przez te ich kilka lat na rynku.
    Pozdrawiam
  • Re: Co to za forum ? Autor: ~mietek [77.253.22.*]
    pem też wydawał się fajny rok temu...
[x]
PEMANAGER 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.