Kapitalizacja 260 mln, więc raczej ktoś ten "wynalazek" ma. W mojej opinii spadki na małych obrotach napędzają maluczcy których wystraszył (obniżając kurs) ktoś duży. Niestety spadki na małych obrotach nie wróżą dobrze, takie spadki ciągną się zwykle dłużej i niżej sięgają, strach ma wielkie oczy. Na dzień dzisiejszy oczekiwana dywidenda znowu przekroczy 10% w 2017, przynajmniej przy tej cenie. Nie wykluczam, że przy tej cenie da w okolicach 20%. Czy się mylę obaczymy w maju 2017. Obecnie cena PEM jest dla mnie dość atrakcyjna, niestety nie wiem czy za kilka sesji nie będzie obłędnie atrakcyjna, przy MCI i PEM nie takie cuda się zdarzały, ciągłe bujanie się w dolinach i szczytach. Przyznam, myślałem o PEM, że będzie wolny od ingerencji speców Prezesa kierujących ceną akcji, niestety wielcy są dość pazerni i kroją naiwnych również i tu. Dlatego tak bardzo cenię sobie Selvitę, tam jest plan, jest działanie w celu jego realizacji i naprawdę słowo Zarządzających coś znaczy, co widać przez te ich kilka lat na rynku. Pozdrawiam