• OGŁOSZENIE Autor: ~WOJTEK [93.175.118.*]
    Ogłaszam zmianę trendu z długoterminowego trendu spadkowego na trend wzrostowy)))))))))))))))))))))))))  kto ma oddac niech oddaje teraz ,,,a kto wierzy niech czeka sprzeda zaraz dużo wyżej ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Panowie brać trzeba wspomóc tych co zapoczątkowali  )))))))))))))  hehehehehe czyli mnie
  • Re: OGŁOSZENIE Autor: ~seba [5.172.255.*]
    Wojtek tylko nie napisz ze to ty zebrales te 2 mln akcji.Bo ten co to zrobil zmienil trend.
  • Re: OGŁOSZENIE Autor: ~knut [37.248.153.*]
    wszystko na to wskazuje chociaż dla potwierdzenia byłby miło gdyby 1) zamknęło się minimum na tym poziomie co jest, 2) w najbliższych dniach poszło minimum do 3.50
    Wtedy można otwierać szmpana :-)
  • Re: OGŁOSZENIE Autor: ~wojtek [93.175.118.*]
    2 z przodu zebrałem tylko ilość zer się nie zgadza ))))))))))))))))))))
    zaczeli sprzedawać ((((((((((((((((  już po trendzie wzrostowym
  • Re: OGŁOSZENIE Autor: ~knut [37.248.153.*]
    za wcześnie jeszcze żeby przesądzać ale myślę że jednak mamy zmianę trendu dodatkowo przy dużym jak na avię obrocie-te ostatnie duże pakiety się nie liczą-średni obrót rzadko tu sięga 10k
    zobaczymy co dalej jak pójdzie za ciosem na ~3.50 będzie miło jak przebije te poziomy będzie bardzo miło :-)
  • Re: OGŁOSZENIE Autor: ~knut [37.248.156.*]
    Pięknie, trend wzrostowy już bez wątpliwości a z tego wynika że najbliższy opór w okolicach 3.60-3.65
  • Re: OGŁOSZENIE Autor: ~wojtek [77.115.9.*]
    3,6 to nosem jak białe wciągną  ,,,,,,,,,,,,,,jak się rozpędzą i naprawdę poczują zmiane to 30 % poleci na rozgrzewkę teraz jeszcze testują
    moje ogłoszenie nadal aktualne ))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Re: OGŁOSZENIE Autor: ~knut [118.174.178.*]
    ja się wtedy zastanawiałem nad 3.50 a tymczasem doszło już do 7. I droga otwarta wyżej. Jeden z najlepszych moich zakupów :-)
[x]
AVIAAML 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.