• Emisja !!! Autor: ~obserwator [78.88.31.*]
    Dziś z rachunku zniknęły mi JPP. Ciekawe czy emisja się powiodła? Mogli by wcześniej  podać info nie czekać do końcowej daty z harmonogramu .Choć raz info było by wcześniej. Może i korekta nie była by potrzebna.

• Re: Emisja !!! Autor: ~miłalenka [89.74.107.*]
    Pisząc - korekta nie byłaby potrzebna - co masz na myśli ?
  • Re: Emisja !!! Autor: ~obserwator [78.88.31.*]
    Poczytaj komunikaty od powiedzmy lutego a będziesz wszystko wiedział/a, słowa korekta użyłem celowo jako żart.
  • Re: Emisja !!! Autor: ~miłalenka [89.74.107.*]
    Mogłeś napisać jednoznacznie i nie używać skrótów myślowych - Może i jego korekta nie była by potrzebna.
  • Re: Emisja !!! Autor: ~irek [79.191.128.*]
    a może wiecie kiedy PNE zostaną zamienione na akcje?

Dnia 2016-09-22 o godz. 14:15 ~irek napisał(a):
    > a może wiecie kiedy PNE zostaną zamienione na akcje?
    >

Jeszcze nie masz akcji na kącie a już jesteś w plecy jak na razie.  Na tego gniota to chyba nawet w MON nic nie mają co by
    oderwało go od dna.
  • Re: Emisja !!! Autor: ~irek [79.191.128.*]
    wiem kolego, że podjąłem ryzyko i mogę być w plecy ale pytam kiedy będzie jakiś komunikat, czy jest jakiś prawny okres do takiej informacji, w memorandum chyba nie ma o tym mowy
    Dnia 2016-09-22 o godz. 21:16 ~irek napisał(a):
    > wiem kolego, że podjąłem ryzyko i mogę być w plecy ale pytam kiedy będzie jakiś komunikat, czy jest jakiś prawny okres do takiej informacji, w memorandum chyba nie ma o tym mowy

Oczywiście że jest, poniżej znajdziesz fragment z memorandum  harmonogram - czy nadal aktualny ?
  • Re: Emisja !!! Autor: ~irek [83.31.162.*]
    ok, dzięki faktycznie, czyli po tym terminie mam nadzieję, że pojawi się info kto ile,,, a Ty widzę jesteś zainteresowany tą spółką, nabyłeś też PP?

Nie. Pozostało mi jeszcze torch tego z wcześniejszych zakupów. Teraz czekam aż jakiś granat oderwie to od dna. Może emisja
    spowoduje mocniejsze odbicie??
  • Re: Emisja !!! Autor: ~9gr [94.254.179.*]
    Raczej dystrybucje i ciag dalszy spadkow
[x]
PRESTO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.