• PP Autor: ~Raimen [89.174.73.*]
    Z konta zniknęły pieniądze na PP, a notowania brak, ktoś coś wie ?
  • Re: PP Autor: ~miłalenka [89.74.107.*]
    Nie będzie notowań PDA, dostaniesz od razu akcje - tak jest w harmonogramie - stoi wyraźnie - przydzielenie akcji
    czyli dziś i tak się stało

20 września 2016 roku 
    Przydział Akcji Oferowanych - objętych w wykonaniu Prawa Poboru (czyli twoje) oraz w Zapisach Dodatkowych (jeśli takowe złożyłeś i zabezpieczyłeś kasę)
  • Re: PP Autor: ~Raimen [89.174.73.*]
    możliwe, lecz ja nadal posiadam akcje PP
  • Re: PP Autor: ~miłalenka [89.74.107.*]
    Język polski ma również stylistykę, czyli umiejętność przekazania jednoznacznie i w sposób oczywisty swoich myśli tak aby czytelnik nie miał wątpliwości co autor tekstu miał na myśli. Musisz nad tym popracować. Zalecam po napisanie i przed wysłaniem dwa razy przeczytać swój tekst abyś upewnił się czy aby treść wpisu zrozumiale oddaje odpowiednie informacje.
  • Re: PP Autor: ~obserwator [78.88.31.*]
    A zapisywałeś się na akcje?
  • Re: PP Autor: ~Raimen [89.174.73.*]
    zapisałem się na akcje PP, akcje zostały przyznane, pieniądze pobrane, a teraz akcje nadal widnieją pod PP, lecz wartość portfela pomniejszona o tą sumę.  
  • Re: PP Autor: ~Gambi [89.174.73.*]
    Mam taką sytuacje, kupiłem PP, lecz na koncie maklerskim widnieje ilość i strata -100 %. Ktoś mi wyjaśni ?
  • Re: PP Autor: ~obserwator [78.88.31.*]
    A dzwoniłeś do siedziby spółki? Najlepiej dowiedzieć się u źródła.
  • Re: PP Autor: ~pst [89.74.44.*]
    Dnia 2016-11-02 o godz. 11:12 ~Gambi napisał(a):
    > Mam taką sytuacje, kupiłem PP, lecz na koncie maklerskim widnieje ilość i strata -100 %. Ktoś mi wyjaśni ?

Jak nie skorzystałeś z PP to przepadły. Pytaj o resztę w biurze.
    > Mam taką sytuacje, kupiłem PP, lecz na koncie maklerskim widnieje ilość i strata -100 %. Ktoś mi wyjaśni ?

Nabyłem akcje PP które sa na 100% minusie, oraz zwykłe akcje.
  • Re: PP Autor: ~irek [83.9.34.*]
    kolego ja też kupiłem i na koncie mam Presto PNE, które nie są notowane. PNE to są Prawa do Nowej Emisji a kiedy ta emisja to jak będziesz do nich dzwonił to się dowiedz i daj znać na forum ok?
    Presto PNE " wartość zmieni się w momencie notowania tych praw na giełdzie. Do tego czasu nie wiadomo jaką maja one wartość." dlatego jest -100% , kiedy to nastąpi, może prezes wie :)
  • Re: PP Autor: ~Pst [82.145.221.*]
    Juz po emisji byly zapisy dawno, wszystko masz w memorandum na ich stronie info o zakonczeniu tez bylo, prawa ci przepadaja.
  • Re: PP Autor: ~bobo [37.59.37.*]
    Jest okazja , 0,09 czeka na panikarzy a już niewiele, niema co się zastanawiać.
  • Re: PP Autor: ~Balon [89.70.252.*]
    Tu strach po 5groni wejść
  • Re: PP Autor: ~bobo [37.59.37.*]
    Dnia 2016-11-07 o godz. 12:05 ~Balon napisał(a):
    > Tu strach po 5groni wejść

To dobrze że jest strach, szybciej pęknie 8 ruszamy. Na razie trzeba to dobrze odleszczyć, musza się wypstrykać leszczyki.
  • Re: PP Autor: ~xxx [89.65.7.*]
    Witam którego raport wie ktoś ?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.235.65.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    A kto ci kazał kupować akcje z pp? Ja widząc jak jest sytuacja nie wziąłem, za duże ryzyko. Nie wiesz że jak jest emisja to zazwyczaj spada kurs. Brak dywidendy, brak dotacji już dało do myślenia. Do tego o transakcji i zapłacie za znak ani słowa, czyżby nie doszła do skutku?
    Trzeba było skorzystać ostatniego wzrostu na do 15gr.
    A kto zbija ten kurs , może grube ryby haha, tacy zdesperowani co nabrali akcji licząc na szybki zysk teraz oddają. Tu ostatnio obroty jak w warzywniaku. Teraz zobaczą że 9gr z prawej to znów zaczną panikować i sprzedawać frustraci.
    Taki urok giełdy i ryzyko, nic ci nie pomoże lamentowanie.
    Teraz licz na jakąś spekulacje po d koniec roku.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.235.65.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Nie mówie o sprzedaży pp, można było sprzedać to co się kupiło, długu stało na 10-11gr, po pierwszym drygu wywaliłem. Tu wyszscy wywołuja dyskusję a jeden drugiego sprzeda za akcje hahah.
  • Re: PP Autor: ~xxx [128.199.115.*]
    Dnia 2016-11-16 o godz. 11:14 ~presto napisał(a):
    > bo ja takiego gówna nie tykam - tylko chciałem wywołac dyskusję. Bo każdy tu siedzi i nic nie mówi ,a wtopionych w ten syf jest b.wielu. Zatrudnienie w tym syfie wynosi 13 osób - chyba zostałła sama administracja i żre nie ze swojej pracy .Cwele !!!!!!!!!!!!
    >

Dyskusje, żarty ! Zmieniasz zdanie bo masz nawalone w majtach jak niewiem co ,dawac smiecia na 5gr jak są takie leszcze tutaj, odciąć ich od akcj, zasypac 9 groni.
  • Re: PP Autor: ~presto [178.235.65.*]
    Bohater się znalazł - nabrał pp i się cieszy jakby mu w kieszeń nasrali!
[x]
PRESTO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.