W zeszłym roku pierwsze podbitki miały miejsce pod koniec września. Na początku października mocno ruszyło i łącznie z poziomów 3,6-3,7 doszło w miesiąc prawie do 8. Spółka zasługuje na sporo więcej niż 4 zł. Ktoś sypie i to mocno ale w końcu się wyprzeda. Może już skończył. Spółkę zauważyli blogerzy i chyba nie tylko. Widać po po obrotach, sprawdzaniu ukryciaków, aktywności w arkuszu zleceń. Będzie dobrze.
Na pewno będzie dobrze, kto sie wyprzedał to sie wyprzedał, teraz ciągną ładnie w góre wyniki za 3Q nadchdzą a wraz z nimi cena wzrasta. Tu jest wszystko w porządku jak na dobrej zdrowej firmie.
WWW a nie sądzisz , że spółka może chcieć wyjść z giełdy i na te kilkanaście procent zrobi wezwanie. Tak jakoś przyszło mi do głowy. Cena musiała by być godziwa :)
Hmm , badzo możliwe FF jest naprawde małe, a cena w wezwaniu musiała by być na pewno powyżej 5 zł. Taniej im tego nie sprzedam nie ma mowy, to jest za dobry papier.
Ale chciałam zwrócić uwagę na to ,że cztery osoby związane z Polkapem mają równo po 250 tys akcji, 3 300 tys sam polkap i tylko 330 tys to ff . Ciekawa sytuacja jak dla mnie .
Nie pomyślałeś kolego, że jeśli inwestor będzie chciał wycofać spółkę z NC będzie miał głęboko w d.... 5 z groszami % udziałów - te głosy o ni czy nie będą decydować, może zaproponować dużo niższą cenę od wyceny na NC
Po przemyśleniach nad tym co tutaj jest nie tak ,że kurs systematycznie spada ,stwierdzam ,że przyczyna jest prozaiczna. Zbyt mała spółka z niewielką ilością akcji w obrocie nie jest w stanie skusić do inwestycji kogoś większego ,kręcą się mali którzy po pewnym czsaie zniechęceni wyrzucają swoje drobne pakiety ze stratą. To tyle.
Zupełne dno; masa ludzi siedzi na forum, wszyscy chcieliby żeby rosło tylko nikt nie chce kupować. Samo nie urośnie. OFE czy fundusze się tym z pewnością nie zainteresują. Te obroty które są na spółce to żenada. Wisi 450 akcji cały dzień i nikt nie chce tego kupić. Jak nie ma żadnego popytu to wystarczy grubemu zrzucić 10 czy 20k papiera i już mamy 3zł.