• Tarczyński - perspektywa wzrostów Autor: luqas87 [83.11.206.*]
    Jedną z ciekawszych wiadomości piątkowej sesji była informacja o nawiązaniu współpracy spółki z firmą Jeronimo Martins właścicielem sieci Biedronka. Obecnie nadal trwają negocjacje dotyczące kształtu umowy o stałej współpracy. Jest to o tyle ważne, że spółka może zyskać nowy, duży kanał dystrybucji dla swoich wyrobów. Powinno się to przekładać na wyniki uzyskiwane w przyszłości. Rynek oczywiście zareagował entuzjastycznie i kurs rósł w piątek o blisko 8% przy wysokich obrotach. Pod względem technicznym cena porusza się od 1,5 roku w kanale spadkowym, w którym górną krawędź stanowi linia łącząca wszystkie ważne szczyty w historii notowań. Wydaje się, że w najbliższym czasie może dojść do ataku na nią, a ewentualne wybicie powinno skutkować atakiem na historyczne maksimum powyżej 15 zł.
    link 

• Re: Tarczyński - perspektywa wzrostów Autor: ~praw [94.254.160.*]
    To kiedy na TARCZYŃSKIM rakieta? :)
  • Re: Tarczyński - perspektywa wzrostów Autor: ~Kalif [92.63.47.*]
    Siedziałem na Tarczyńskim jakiś czas, wyszedłem przed informacją o biedronce, przez chwilę żałowałem ale widzę że nie taki łatwy ten kolos do ruszenia. Ruszy zapewne, ale kiedy? Na Awbudzie to jest życie :)
  • Re: Tarczyński - perspektywa wzrostów Autor: ~huen [46.112.78.*]
    Ciekaw jestem, czy w tym roku pojawi się tutaj 14-15 zł. Mam ciekawe plany co do tej spółki :)
  • Re: Tarczyński - perspektywa wzrostów Autor: ~Kalif [92.63.47.*]
    Byłem dzisiaj w biedronce, kupiłem kabanosy tarczynskiego, kani i trzecie z innego sklepu. Bez dwóch zdań, najsmaczniejsze są tarczyńskiego, a i cena zdaje się dwa razy niższa niż kania. Pytanie czy cena i smak to tylko w próbnej serii.
  • Re: Tarczyński - perspektywa wzrostów Autor: ~Marek [46.148.68.*]
    A jednak mówisz że są. Pewnie to samo co do Lidla dają. Lecimy na 15!
[x]
TARCZYNSKI 0,42% 120,50 2026-04-13 16:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.