• wyniki Autor: ~set [193.243.143.*]
    kupiłem jakby ktoś napisał śmiecia bo zawsze znajdzie się ktoś w gorącej wodzie kąpany i jutro już chce mieć zysk myślę że warto poczekać a zysk jego wielkość wynagrodzi czekanie aa nie zachęcam do kupna nie jestem nag...
  • Re: wyniki Autor: ~Posiadacz [91.146.243.*]
    Ja kupowalem od 13 w dól,usrednilem I kilka 'k' mam na teraz, blisko juz byc na "0", ale przeciez chodzi zeby cos wyciagnac z tego, ja nizej niz za 20 nie puszcze, pzdr cierpliwych bo tylko nieliczni nie pekaja (sorry za brak polskich znakow) pzdrm
  • Re: wyniki Autor: ~Segandith [46.113.218.*]
    Ja też kupiłem trochę i mam zamiar potrzymać do podziału spółki. Nigdy nie uczestniczyłem w tego typu operacjach więc chętnie przekonam się jak to się rozwinie. Liczba akcji jest niewielka i czym więcej znajduje się w silnych rękach tym większy potencjał wzrostu według mnie. Czy ktoś orientuje się może czy na jedną akcję EAH dostaniemy też jedną akcję bądź inną ilość akcji Femestage? Czy dotychczasowa liczba akcji zostanie podzielona w jakiś określonych proporcjach na dwie części?
  • Re: wyniki Autor: ~Nowy [93.181.179.*]
    A kiedy ten podział dokładnie ma nastąpić?
  • Re: wyniki Autor: ~Segandith [46.113.218.*]
    Dokładnie to nikt nie jest w stanie określić. W spółce trwają prace w tej kwestii. Musi być plan podziału, decyzje sądu itd. Jeżeli będzie tak jak w przypadku ATM SA to parytet wymiany będzie 1 : 1 czyli za każdą akcję EAH otrzymamy dodatkowo jedną akcję Femestage, która będzie notowana na NC.
[x]
ESOTIQ -0,31% 32,40 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.