• Crystalwaters - wychodzi! Autor: ~Hanka [188.146.43.*]
    teraz wiadomo kto tak sypaÅ‚...í ½ sa i i
  • Re: Crystalwaters - wychodzi! Autor: ~Posiadacz [91.146.243.*]
    Czyli wiesz od kogo bral "nowy" wiekszy...tez sypnelas? Jak tak to od Ciebie dobralem do rownej 50k-ki, dzieki
  • Znany producent kosmetyków wybiera Warszawe. Autor: ~kkkkkk [89.78.129.*]
    http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/pani-walewska-wybiera-warszawe,184,0,2156472.html
  • Re: Crystalwaters - wychodzi! Autor: ~xxx [77.115.123.*]
    wcale że nie wychodzi
    -zbycia w dniu 12 września 2016 r. 210.000 akcji Spółki,Po dokonaniu wyżej opisanego zbycia akcji Spółki, Crystalwaters LLC sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie posiada 1.277.408
    -Zarząd Miraculum S.A. ("Spółka") podaje do publicznej wiadomości, że akcjonariuszami posiadającymi co najmniej 5% ogólnej liczby głosów na Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu Spółki w dniu 15 września 2016 roku („NWZ) byli: Crystalwaters LLC sp. z o.o. - której przysługiwało 1.607.408 głosów z posiadanych akcji

teraz będzie info że zwiększyli akcje
  • Re: Crystalwaters - wychodzi! Autor: ~Janek [89.250.196.*]
    czyli gÅ‚osowali z akcji, których już nie mieli, po rejestracji na NWZA mogli spokojnie sprzedać… wedÅ‚ug mnie informacji, że zwiÄ™kszyli nie bÄ™dzie.

• Re: Crystalwaters - wychodzi! Autor: ~xxx [77.115.123.*]
    o ile mi wiadomo akcje zgłoszone na WZA są blokowane do zakończenia WZA więc jak możesz je sprzedać na GPW ?
  • Re: Crystalwaters - wychodzi! Autor: ~Janek [89.250.196.*]
    o ile mi wiadomo, że chyba sÄ… zablokowane tylko do record date, później już można je sprzedawać...
  • Re: Crystalwaters - wychodzi! Autor: ~xxx [5.174.117.*]
    kiedyś były blokowane teraz faktycznie jest ten record date i można sprzedać,umknęła mi ta nowelizacja
    swoją drogą jest głupia ta nowelizacja bo możesz sprzedać wszystkie akcje,niemieć już żadnego związku ze spółką a dalej masz prawo głosować, a jak bedziesz upierdliwy i miałeś dużo akcji to możesz na tym walnym zablokować lub sprzeciwić się wielu uchwałom a wtedy trzeba zwoływać następne walne..wg mnie tobez sensu..
[x]
MIRACULUM 0,00% 0,68 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.