Jak widze co sie dzieje tutaj to dajcie sobie spokój z tymi śmieciami, zajmijcie sie dobrymi spółkami z mocnymi fundamentami, np.SFKPOLKAP Wycena porównawcza 10,28 to przy kursie 4 zł daje 157%. Niech urośnie tylko połowe. Firma sie rozwija i ma coraz lepiej coraz lepsze wyniki i kurs jest nisko. Tutaj jest potencjał i fundamenty. Nie dajcie sie ubierać na zime w śmieci tylko zainwestujcie w kapelusze.
Ja uważam, że jest tu co ugrać i wziąłem z rana pakiet. Technicznie wyglada dobrze a info o wzroscie przychodów to przeciez dobre info. Grunt, że jest spory obrót a nie jak w warzywniaku. Chwile się pomieli i wyskok :)
Prezes chyba korzysta ze swojego nazwiska -"dziedzic na zagrodzie równy wojewodzie" - pokorne dusze przynoszą w zębach kapitał ,a taki smieć z niego lorzysta bez skrupółów ze swoją świtą !!! Banda !!!
Ten Polkap, to może jeszcze wrócić na 5zł w przyszłym tygodniu. Brakuje trochę wolumenu dziś. Może jak kurz opadnie po tych spadkach to pójdzie do góry...
Przypomnę tylko że ten śmieć ma realną produkcję i zyski oraz dzieli się dywidendą 1gr to 10% wartości akcji Niech ktoś mi napisze dlaczego miałbym nie kupować najtaniej od wszystkich po9gr ?Niech się martwią ci co kupowali po20gr i więcej
Dnia 2016-09-27 o godz. 11:59 ~Pier napisał(a): > Przypomnę tylko że ten śmieć ma realną produkcję i zyski oraz dzieli się dywidendą 1gr to 10% wartości akcji Niech ktoś mi napisze dlaczego miałbym nie kupować najtaniej od wszystkich po9gr ?Niech się martwią ci co kupowali po20gr i więcej
Najpier poczytaj zanim cos palniesz, czy ten wątek dotyczy presto czy sfk?
Ma realną produkcję ale akcji od 2,4zł na 0,9, nie dostaje od miesięcy dotacji.
Gdzie dzieli się dywidendą, po co wprowadzasz w błąd? nie czytasz raportów spółek - zrezygnowali z dywidendy w tym roku a dodrukowali tony akcji.