Ktoś wie który fundusz wychodzi,bo jezeli to skarbiec to mogiła. Set i pluto płatni naganiacze tak odleszczanie nie wygląda tylko dystrybucja,nastawiajcie wory to wam nasypią.
Lolo zadam Ci pytanie bo jesteś tu trochę zadowolony jesteś z inwestycji w vivid ,dużo zarobiłeś ? Pasuje Ci polityka informacyjna zarządu i ich działania odnośnie gier?
Trolluniu napisz coś o cenie 2,70 za akcję bo chciałbym jeszcze coś tanio dokupić albo jeszcze coś bardziej złowieszczego bo leszcze nie chcą oddawać. Przecież wsparcie 4,45 musi być naruszone. Ty w krakaniu dzieciaku jesteś najlepszy napisz coś " mundrego".
Zatem na co naganiam na wzrosty czy spadki bo nawet tego nie wiesz trolluniu. Gdzie te twoje 2,70 ? Pisz jak najwięcej jest się z czego pośmiać.To będzie rosło czy spadało znawco?
takim tytułem, w którym bez sprawdzonej informacji cos sugerujesz - wskazujesz jak byś zawodowo babrał się we współczesnym tzw dziennikarstwie na poziomie pudelka czy wyborczej.... no to pobawmy się dalej...
Czy "REW" stanie przed sądem???? Zarząd VIVID pozywwie "REW''a???? albo "REW" nowym sędzią TK?
Marazz przestań chłopie to jest forum , spójrz na inne spólki co się dzieje 90% forumowiczów byłoby na wokandzie hahaPo za tym napisałem czy ktoś coś wie i faktycznie ma to wpływ na kurs haha.Rozbawiłeś mnie teraz.Ty lepiej zastanów sie dlaczego ktoś tak ciśnie na dół?
nie zrozumiałeś mi o co chodzi... bynajmniej nie o pozwy bo były to podobnie bezsensowne tytuły jak Twój.
Chodziło mi o Twój bełkot w stylu dziennikarskim, bo albo ma się jakieś info sprawdzone (źródło) albo się milczy, bajki opowiada się dzieciom na dobranoc.
Inaczej to forum zacznie przypominać onet i jakoś mnie w tę stronę nie ciągnie.... podobnie jak to tytułów w stylu "Jutro północ", "Bankrut" czy "Jutro 11zł"
ok. ze skarbcem trochę przesadziłem postaram sie pisać bardziej merytorycznie.Chociarz z drugiej strony jak czytam takiego pluto to sam zaczynam fiksowac.sorry Marazz
Wpierw popraw ortografię pajacu. Merytorycznie się nie wypowiadaj bo coś takiego jest ci zupełnie obce. Półprawdy lub typowe kłamstwa tyle co masz do napisania.Ośmieszaj się dalej. Pytanie merytoryczne będzie rosło czy będzie spadać? Fundusz kupuje czy sprzedaje i dlaczego akurat skarbiec? No pajacu odpowiedz.
Zgadzam się z rew , trwa ewidentna dystrybucja , czeka aż się nazbiera kupno i sypie po kilka tys. Pytania tylko co dalej i kto w większości przejmie te akcje?
No bez przesady przy tym wolumenu to sam mógłbym tyle kupić. Jaka dystrybucja? Dystrybucja jest wtedy jak jest podbitka., wysoki wolumen i spadek na koniec sesji.
Jednak chyba przeczucia mnie nie myliły odnośnie skarbca myślałem tylko że zrobi porządną podbitkę .Na pocieszenie skarbiec wyszedł nie tylko z vivid ale ze wszystkich grove czy ma to coś wspólnego z ofe?
Na stooq masz dokładniejsze informacje na temat akcjonariatu i jeszcze tydzien temu widniało tam 5.01% - bzdura bo jak pisalem gdzie indziej musieliby opublikować komunikat o zwiększeniu powyzej 5% (pierwotnie kupili 4.9 czy jakos tak). Ponieważ byli pod progiem mogli wyjsc kiedy im sie podobało, a stooq updatuje informacje z kilka razy do roku.