• Pas!! Autor: ~Jan [94.254.148.*]
    Mam prośbę,może ktoś by się wypowiedział na temat pasywności dużych udziałowców??? Dlaczego siedzą cicho jak mysz pod
    miotłą,na co czekają? Ten kurs jest ustawiany przez samą Ne-tę i utrzymywany na tym poziomie przez drobne zakupy. Śmiechu
    warte z jednej strony wpuszczają na rynek a z drugiej kupują.
  • Re: Pas!! Autor: ~ziki5 [94.254.224.*]
    Nikt tu nic mądrego nie napisze nie ma wzrostów więc nikt się nie udziela. Źle zainwestowałeś swój kapitał tak samo jak ja. Czy szybko się to skończy mielenie kursu i marazm nie wie nikt. Prży najbliższej okazji sprzedaję ten syf i więcej tu nie inwestuję.
  • Re: Pas!! Autor: ~Telekuku [94.254.163.*]
    Sprzedałes? Sprzedajesz? Po ile??
  • Re: Pas!! Autor: ~ziki5 [94.254.226.*]
    Nie sprzedałem jeszczę. Czemu pytasz. ?
    Pytam dlatego, bo dopóki nie sprzedasz to nie bedzie wzrostów:((
  • Re: Pas!! Autor: ~ziki5 [94.254.226.*]
    Do telekuku. sprzedałem a tobie życzę żebyś nigdy nie odzyskał pieniędzy
    Widzisz. Mówiłem. O 1230 piszesz ze sprzedałes, a o 1430 rośnie na 4.77. Wierzysz w cuda???
    Nie życz mi tak źle, bo może to wrócić do ciebie, tak jak zła karma Ma zwyczaj wracać. I nie chodzi mi o jedzenie dla psa.
  • Re: Pas!! Autor: ~ziki5 [151.248.62.*]
    Nie życzę Ci źle tyko wkurza mnie takie pisanie. To dobrze ze rośnie szkoda że tak długo kurs się kisił. Powodzenie i dużych zysków
    dziękuję!! Dobro wraca!! Pamiętaj!!;)
  • Re: Pas!! Autor: ~lee [217.153.114.*]
    Fundy siedzą na netii jak kury wysiadują jaja. Czekają aż zjawi się duży operator i ogłosi wezwanie. Dywidenda (duża) będzie jeszcze raz w przyszłym roku. Potem zgodnie z wymogami kapitału zapasowego zabraniają kolejnych wypłat.
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.