Wszystko masz w raportach od wielu lat ,po co Ci te potwierdzenia ?. Warimpex nie finansuje swoich inwestycji z zysków !!! niestety. Gdyby tak było to kurs 12 -15 zł.
Wiem ,obserwuję codziennie notowania w Wiedniu. Pewnie głupole otworzą z rana na + 5 -6%. Tu nic się nie dzieje ,wszystko jest zaplanowane i sztuczne !!!. Palenie głupa trwa nadal ,kiedyś ten Badziewiak też musi odpalić. Ja mogę trochę sprzedać bo sporo kupiłem poniżej 3 zł. ale nic z tego -TRZYMAM i czekam cierpliwie na wzrosty ,które muszą przyjść. Pozdrawiam.
Tak jak wczoraj pisałem -walą do góry ,znaczna zmiana bo biorą z kupna -cały czas. Może to już czas ?. U nas widły też co chwilę się pojawiają. Dobrze to zaczyna wyglądać.
Nie wiem czy warto wchodzić po 4.zł. ja ostatnio dobierałem od 2, 2X do 2,50 dużo !!! ale mam i droższe akcje ,nawet po 4,5,6, 7,8 zł. Mam zamiar dobrze zarobić ,kiedy ? nie wiem. Może w tym roku ?. Czas na wzrosty a ,że tutaj nic się przypadkowo nie dzieje -to inna sprawa. Już nie kupuję, bo mam w ch ..... . Zrobisz jak zechcesz ,cena nadal jest śmiesznie niska !!!!!!. Pozdrawiam.
ten strzał ok godziny 14 na 500,000 akcji - bajka ... przecież kwota transakcji sprzedaży hoteli to 180 tyś euro a ich cała obecna kapitalizacja to ok 200 tyś PLN
Więcej nie dali. Jeżeli piszesz ,że jestem kłamcą to jesteś zwykłym ......... !. Po co miałbym to robić ???. Warimpexu mam bardzo dużo ,więc jestem sporym udziałowcem. Nie pisz więcej do mnie ,nie potrzebuję Twoich głupawych wywodów i nijakich uwag. Nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz !!!!!!!!!!.
I znowu ta sama głupota -palenie głupa !. Nie sprzedawać ,jest teraz okazja żeby dobrać ,jak ktoś ma mało. Do 8-9 zł. jeszcze bardzo daleko.Rekomendacja 1,90 euro X 4,30 = 8,17 zł. myślę ,że to bardzo dobry czas na dobranie bo i cena jest nadal atrakcyjna.
A dopiero najlepsze przed nami ,tylko kurs stoi -rekomendacja lipna na 1,35 euro /inna 1,90 euro. Wszystko w raportach i jest z czego się cieszyć. Zdania nie zmieniam ,jedziemy na 8 zł. na początek. Fundom już nikt nie sprzedaje po tych NISKICH kursach. Ja zapakowany na maxa i już się cieszę bo od jakiegoś czasu liczę tylko dobre zyski. Pozdrawiam wytrwałych.