Dnia 2016-09-10 o godz. 09:58 ~an napisał(a): > typowe podbicie spekulacyjne szansa na wyjscie z papieru z mniejsza stratą nie widać w wynikach rozwoju lecz walkę o przetrwanie
Ale jak przetrwają i zrealizują strategię? Trzeba obliczyć prawdopodobieństwo czy im się uda. Ktoś to obliczał i zamieszał akcjami,, widać to na wolumenie. Wątpię, że byli to day traderzy bo oni dołaczyli max w 2-3 dzień impulsu wzrostowego.
Coś mi tu nie pasuje, spójrz na wykres jak ludzie się zachowują. Wygląda na to że chcę zabetonować obecne 35-40gr. jako wsparcie nie do pokonania. Coś tu się kroi ino nie wiadomo co, można się domyślać.....
5,4mln akcji to bardzo mało ale free float przy 5,4mln akcji na poziomie 22% to prawdę mówić niespotykana rzecz. Każdy spekulant wie, że przy takich warunkach można zrobić z kursem cuda dziwy.....
no nic, trzeba patrzeć, obserwować, analizować, obliczać i wyciągać wnioski i do nich się ustosunkować :)
Zgadzam sie z kolega kociuba2003, trzeba byc czujnym bo odbicie moze nastapic w najmniej oczekiwanym momencie... Ja tez dzis dobralem po 32gr bo z technicznego punktu widzenia jutro powinno znow odbic a jak bedzie zobaczymy.