Dnia 2016-09-09 o godz. 17:34 ~niedowiarek napisał(a): > biegusiem, oddawać kasę do spółki, kto nie inwestuje ten nie ma zysków lub strat
A po co tak się meczyć z pp jak sypią po 10, przed podbitą i po 9 sypali kto chcial nazbierał i wywalil. teraz z 10 niewiele zostalo to znow zaczna sypac po 9 .
nikt nie zamierza pompować, przecież kurs sam urośnie, bo to dobra spółka jest , a przez pół roku była zaniżana aby jak najmniejsza ilość ludzi objęła akcje w zamian za swoje pp, zaniżaliście sami bo wielu sprzedawało swoje pakiety po kilkanaście groszy i zapisywało się na taką samą ilość lub większą po 10 gr, a jak zobaczyliście, że termin się wydłużają to zaczęliście pisać, że nikt tego nie chce i jeszcze było taniej, cała zabawa była po to aby odkupić tanio i odebrać pp niezdecydowanym i rozczarowanym kursem gniota - nie rośnie nie ma przyszłości i do piachu, ale teraz to już inna rzeczywistość, na zapis dodatkowy zabiorą akcje ci co wierzą w spółkę a wyniki finansowe za 3 kwartał wkurzą wszystkich niewiernych i strachliwych
Re: jeszcze 20 minut czynne BM - macie szansę stracić !!!!
Akcje już po 0,09, tanije niż z emisji, ładnie ludzi nabrali na bajki o kominach. gpw powino robić porządki . new wał to plaga takich spółek. Ta sama stajnia co minox
Jak pisałem aby nie brać PP bo to jest syf takim jak minox,to nikt nie słuchał mnie tylko naganiaczy - to teraz macie od razu w plecy - a jak zamienią to na akcje -będzie chodziło po 5 gr. Góowno zawsze będzie góownem - z tego bicza nie ukręcisz.
Dnia 2016-09-27 o godz. 16:26 ~kominiorz napisał(a): > okoń zluzuj majtochy od kutra czyścimy kominy!!!
Ty już tak od 15gr naganiasz. Coraz mniej chętnych po 0,09, znów gniot spadnie,potem tylko spekulacyjne podrygi i wtedy można pomyśleć o kupnie, na razie to śmierdzi za bardzo.
Nie strasz przynajmniej tych co kupili akcje z pp. Przecież kurs powinien poszybować w górę, i to przed ogłoszeniem wyników o subskrypcji, żeby na starcie nie było straty.
Dnia 2016-09-28 o godz. 10:49 ~obserwator napisał(a): > Nie strasz przynajmniej tych co kupili akcje z pp. Przecież kurs powinien poszybować w górę, i to przed ogłoszeniem wyników o subskrypcji, żeby na starcie nie było straty.
Powinien ale na niektórych jest odwrotnie, ktoś tu pisał o objęciu akcji "za darmo" ,lepiej żeby tak nie było, mam trochę tego ale więcej nie chce brać. Dobrze że nie zapisałem się na ta emisje.