współczynniki się poprawiały, a teraz się pogorszyły, operacja się udała, pacjent zmarł, proste co ja mogę ale zobaczymy, jak będzie na koniec roku:) koniec roku początek wyroku NIE WIDZIAŁEM, ŻE JESTEM TUTAJ TAKĄ WYROCZNIĄ w sumie chyba jestem jedyny, który tutaj czyta całe sprawozdanie finansowe i analizuje zdanie po zdaniu, które jest w nim zawarte z tym długiem trochę przesadziłem, ale jednak zadłużenie jest niezła panika na akcjach na FB reklamują nowe głośniki:) nie wiem, tylko czy piechocki wyszedł z zarzadu, bo się bał to firmować, czy dlatego, żeby skupować te akcje wraz z zoną, która ostatnio sprzedała pakiecik MNI ciekawe jak to się skończy, mam nadzieje, że nie tak jak z Polskim Jadłem:)
Myślę że banki się dogadają przy upadłości stracą dużo więcej . te 30 baniek przeterminowanych to dla larka dużo ale powoli do spłacenia najważniejsze żeby przychody powoli rosły i zysk był na plus na koniec roku
leszcza poznać po tym, że probuje wykryc kto jest leszczem po ilosci wpisów na forum zadam Ci pytaie od kiedy jestes na gieldzie i ile nawiecej pieniedzy miales zainwestowane na giełdzie? bo ja od 20 lat, a nawiecej mialem zainwestowane 400.000,00 pln leszczu jeden
Dnia 2016-09-09 o godz. 12:19 ~Szwejk napisał(a): > leszcza poznać po tym, że probuje wykryc kto jest leszczem po ilosci wpisów na forum > zadam Ci pytaie od kiedy jestes na gieldzie i ile nawiecej pieniedzy miales zainwestowane na giełdzie? bo ja od 20 lat, a nawiecej mialem zainwestowane 400.000,00 pln > leszczu jeden
a z tych 400 to coś ci zostalo czy wszystko wtopiłes ?