Centrum będzie świadczyło usługi inżynierskie w obszarze: budownictwa, budowy maszyn oraz przetwórstwa tworzyw sztucznych. Inwestycja będzie obejmowała budowę Centrum Badawczo-Rozwojowego oraz zakup wyposażenia, na które składa się specjalistyczne oprogramowanie inżynierskie oraz badawczy sprzęt laboratoryjny.
Badz cierpliwy, w piatek jest EXPO i dopiero wowczas info sie rozejdzie, zakladam ze bedzie miedialnie i nie jeden artykul w gazecie ujrzysz. PROCAD to NR. 1 w Polsce w swiecie CAD
Odleszczanie trwa od rana Wysypia sie cico chcieli miec na szybko zysk to jedziemy w gore. Tu jest wartosc ksiegowa spolki duzo wyzsza od kursu. A gdzie wliczone 4miliony? Wieczorem pocztaja i jutro kolejne maksy!
doskonale wyczulem rynek pusciłem tego badziewia za 38 tysiecy i miałem racje to koniec wzrostów zbierałem os 1.2 jutro reszte puszcze pkc to nie ma sensu reakcja po info tragedia
O CZYM TY PISZESZ DZIECIAKU NA PAP INFO JEST OD 14 : 38 KTO GRAŁ POD INFO USTAWIA ALERT NA WALORZE I DOSTAJE INFO TYLKO MUSI BYC ON-LINE JAK TY GRASZ NA TEJ GPW DZIECINKO Z GIMBAZY WEJSCIE W TEN WALOR UWAZAM ZA BLAD ALE KAZDY GRA ZA SWOJE I ROBI TO CO UWAZA JA SPADAM JUTRO PUSZCZAM RESZTE UWAZAJCIE ZBIERAŁEM OD 1.2
straszny z ciebie nieudacznik jest, jak zbierales po 1.2 w 2015roku i nie pusciles tego po 2.2 Ale idz Pan z akcjonariatu, tak bedzie lepiej dla wszystkich.
Cyt. ynwestor taki mam styl chciaem dokupic troche od gimbazy wszyscy wiedza ze to bedzie kosmos a spłoszona gimbaza mogła jeszcze troche oddac skupuje juz długo i troche mam gimbaza zawsze robi w porty jak troche zabuja taki owczy ped wszyscy robia to co inni pozniej odkupia po 2.5-3 zeto hi hi hi oj gimbaza gimbaza