• Testy przeprowadzone Autor: ~Indygo [93.165.134.*]
    Jezeli nie zglosza tydzien przed wniosku o wydluzenie inwestycji to znaczy ze rusza!!
  • Re: Testy przeprowadzone Autor: ~Nord500 [213.227.99.*]
    Nie wiem czy ruszą czy nie.
    Ale na PKC ciągle ktoś dokłada ( chyba że to Maestro ), a zarząd milczy.................... ( choć mógłby się pochwalić - gdyby miał czym )

• Re: Testy przeprowadzone Autor: ~zarobas [178.42.121.*]
    Nie wiem skąd wiesz, że wszystko działa i jest ok, skoro nie było żadnego oficjalnego komunikatu. Nawet jak dzwoniłeś czy pytałeś to mogli różnie mówić, mi też kiedyś mówili, że wszystko zgodnie z planem tylko, że plan chyba ze 3 razy zmieniali. Poczekamy zobaczymy już nie długo. Od roku już nie panują nad tym, miotają się i nie wiedzą gdzie ręce włożyć, jak mają do dogadania jakieś umowy to niech otwierają a jak nie to nie ma sensu na plac produkować jak lzmo.
  • Re: Testy przeprowadzone Autor: ~Bogaty [89.228.19.*]
    kaczynski BĘDZIE na otwarciu a macierewicz w asyście apel smoleński odczyta ?
  • Re: Testy przeprowadzone Autor: ~bartosz [83.10.201.*]
    30 września już prawie na karku a tu zero info, obrót 3 grosze przy tak świetlanej przyszłości spółki
  • Re: Testy przeprowadzone Autor: ~bolop3 [37.47.8.*]
    test na INDYGO przeprowadzony i + 30% w górkę ,...
    ciekawe do ilu podbiją i co potem ???

a może i tu na ECR jakiś test zrobią ??
  • Re: Testy przeprowadzone Autor: ~stolcgenerallisimus [109.173.144.*]
    A czy mu nie ma jeszcze produkcji,czy mu to jeszcze nie hula gula,przecież podpisywali listy intencyjne na odbiór towaru jak jeszcze fundamentów nie było,gdzie łoni teraz są,czyżby zamknęli się w latrynie i jedzą tam posiłek regeneracyjny,cy cóś??
  • Re: Testy przeprowadzone Autor: ~xzx [91.239.113.*]
    ... ano-ano
[x]
ECERAMICS 0,00% 0,01 2019-05-22 12:39:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.