ustaw się w kolejce... hehe tylko debile obecnie sprzedają. Pamiętam Asbis... też panika, panika, panika...wysprzedali się debile za grosze a tu jebut do góry! ... tu będzie tak samo.
ironia przede wszystkim papier jest wywalany bez względu na to co dzieje się na rynku - jesli robi to fund to zgnoi go do cna - jemu nie zależy bo to nie ich pieniądze. Cena poniżej złotówki nie jest nierealna, jest pewna już w przyszłym tygodniu. Malarz ma rację ustawiając się tak nisko, boje sie że I niżej da się kupić
póki nie będzie komunikatu , to wiemy ,że nic nie wiemy. Czy to fundusz pozbywa się akcji ? Prawdopodobne , choć : primo- nie jest to przesądzone bo wolumeny deko małe, secundo - ile zamierza wywalić , bo niekoniecznie ma plan zejścia do zera Swoją drogą tak to bywa jak się robi z tate wariata i gra sie ubiegłoroczna dywidendą....
tą dywidendą co miała być a jej nie ma .... to dali d.. strasznie kwestia czy to celowe było czy się żrą, ale czy tak czy tak i tak źle dla akcjonariuszy ... kto wali w rynek to jest zagadka..... no i pan Libet coś zamilkł ... pisałem, że to kolo z idea banku a nie tam, żaden INWESTOR co niby jeździ i wszędzie kostkę libetu widzi i punkty nowe odwiedza.... kisi nas tu ktoś tylko kto ?
ktoś jeszcze na pokładzie? niby wskaźniki nisko ale nadal ktoś blokuje/wywala... i gdzie mr Libet wafel z idea banku ? kolo pojawił się w kwietniu i nagle znikła he he a takie perspektywy były i gdzie to on nie jeździł... no ale było minęło oby karma wróciła do niego ....
jakieś pomysły ktoś ma na kurs? kwestia co szeroki rynek pokaże .....
jest, czemu ma nie być :) żeby wysiąść potrzebne poziomy 30-40 % wyżej One będą - kiedy - nie mam bladego pojęcia , Jak libet jest na 0,25 księgówki to jest to poziom bankruta, a do bankructwa tutaj raczej nie zmierza . Ja będę czekał i trochę dokupię w miarę kasy. Mitomanem nie jestem i "pochwalę się" ,że jestem na 16 % stracie, ale nie z takich opałów człowiek z zyskiem wychodził. pozdrowienia
to "zazdraszczam" tych 16% ja zdeka więcej..... ale się kisimy, jak piszesz na bankruta nie wygląda,na perłę niestety też.... na razie walka lekka przy 1,05-1,08 jest, zobaczmy kto silniejszy czy popyt czy wafel co wywala jak leci.... zobaczmy co szeroki pokaże... bo to tu też ważne będzie.
pozdr
gdze bud (pisałem Ci że Libet to naganiacz i co ?:) icm coś patrzysz?
obyś był jasnowidzem ;) ale co prawda to prawda... ktoś gnoi spółkę i tyle kwestia, że wychodz bo musi czy wychodzi bo jakiś trup nie odkryty jest... ładnie ktoś 100 k wziął .. a kurs dalej swoje...