Lepiej tego nie określę. Początek super. Akcje po 6zł, duży popyt na nie. Akcjonariat prześcigał siebie po kupno drukowanego papieru. Ostatnie 3 lata są porażką. Spadek z 6zł na 0,71gr? Jakim cudem CCS kwalifikował się do NC Lead? oO
Co mam Ci powiedzieć? Jest cały szereg wytycznych. Spełnili kilka z nich, uznali ich za godnych, przyznali im miejsce w NC Lead. Nie ode mnie to zależy. Coś więcej mam powiedzieć w temacie?
Rozpoczałem dyskusję. W moich rękach leży jej zakończenie.
Ewidentnie naganiasz. Od pierwszego postu przyjąłeś ten tor. Może płacą Ci za to. Może samemu tak grasz. Nie mam pojęcia. Jest to rażące i tylko głupi tego nie zauważy. Jestem pewien, że Ci płacą. Jako jedyny skłaniasz się do pisania na ich temat. Po co? Spadek 100% w przeciągu 3 lat. Wszyscy stracili nadzieje. Z wyjątkiem Ciebie..
Boguś, możemy tak w kółko rzucać w siebie zarzutami. Jeśli chcesz coś mi powiedzieć to z sensem. I z uzasadnieniem. Gdybać każdy może. Czasem lepiej lub trochę gorzej
Nazywam to zainwestowanymi akcjami ;) Nie opłaca mi się ich teraz sprzedawać. Nie jedna osoba to zauważyła. Dlatego trzymam je i czekać na dobrę chwilę ;)
Przynajmniej szczerze powiedziałeś, że nie opłaca się handlować akcjami CCS-u. Tyle mi starczy ;) Nie zważajcie na jego dalsze słowa. Nie opłaca się. Tyle w temacie :)
Gdzie tu 5 lat wtopy? Startowali od 1 zł.Spółka rentowna ,co zarobią to idzie na dywidendę.Przez 5 lat wypłacili łącznie ok.75 gr na akcje.Piękna stopa zwrotu .Straty to mają najwyżej grajki giełdowe.Ostatnie kilka kw.kiepskie wyniki.W ostatnim raporcie chwalą się że już nie tylko usługi ale i handel będzie rentowny.Zobaczymy.
~Bogusław - Przesądy osób opierających swoje opinie wyłącznie na kursie akcji :)) ~Fun - Powoli odchodzą z wyłącznego serwisowania na inne sektory usług. Mają szansę odbić wyniki w górę
Odezwali się giełdowcy. No i co z tego, że kurs spadł? Czy to jest jedyny ranking, którym kierujecie się na giełdzie? Skoro tak to lepiej darujcie sobie. Nic nie zdziałacie na tym podwórku...
Haha właśnie to uwielbiam :D Każdy krzyczy jak to nie zna sie na giełdzie, a ogranicza swoje analizy do wyłącznego analizowania spadku lub wzrostu kursu ^^
Nie patrzmy na inne serwisy. Myk jest jeden. Żaden z nich nie skupia uwagi na giełdzie. Są bo są. Ważniejsza jest działalność, która przynosi realny zysk