Ale to nie tylko to - spółka zarabia i to nieźle zgoda. Spójrzcie na to tak - należności krótkoterminowe ( czyli tak naprawdę gotówka, którą spółka pożyczyła, ściągalność 97% ze sporymi odsetkami, to ponad 14 mln pln, całkowite zadłużenie to ok 3 mln) 14-3 to 11 mln czystej żywej "wełny" czyli ponad 1,5 zyla na jedną akcję!!!! - bez rentownego biznesu!
widac ze cos sie dzieje ktos caly czas zbiera jak spadnie I to na duzych obrotach jak na ta spolke jakby zbieranie przed info albo przed wybiciem cos sie bedzie dzialo moze warto wejsc poki tanio
Ktoś ładuje akcje do wora, Spółk wypłaca dywidendę w wysokości 10% czy to mało przy obecnym kursie? Nie musi być żadnego infa, do złotówki poleci bo widać parcie. A swoją drogą to powinno kosztować 2-3zł... a przy całym rynku śmieciowych spółek z NC to powinno tu być kilkanaście zł... No ale cóż... widać że dopiero teraz tą Spółkę ktoś dostrzegł i to widać że wiele osób. Ja trzymam nadal i czerpie zyski co roku.
Czyli po 80gr... szalenie było w 2013r. Dywidendę zainkasowales? Gdybyś usrednial miałbyś niezła lokatę. To że gniot był w 2013 to nie znaczy że teraz jest. Teraz są inne czasy
Prawda jest taka że ja też się kiszę na tej Spółce drugi rok. Ani tego sprzedać ani rozruszać bo brak popytu, a mam tego niewiele 18 000. Jak wywalę na lewo to kurs -20% masakra jakaś. Kiedyś będę musiał to zrobić:
duze oborty jak na ta marna spolke wiec szykuje sie wybicie jak nic kwestia miesiaca, pakowanie do wora sie zaczelo. Nie trzeba duzej kasy zeby poszlo do gory wiec bedzie sie dzialo