Kurs spółki najprawdopodobniej zakończył niebieskiego trójkąta , który sfinalizował układ korekcyjny. Następnie notowania wybiły się górą z tej formacji technicznej, zatrzymując się na czerwonej linii trendu wzrostowego. Układ świec na mniejszym interwale czasowym, wskazuje jednak na możliwość ponownego at aku na to techniczne ograniczenie. Teoretycznie tendencja wzrostowa powinna przebić szczyty z 2014 roku, zaś dołek fali , nie powinien już zostać naruszony. Cel 14 zł.
myślę ,że to jest wkrótce realne to jedna z nielicznych spółek, zwiększa zyski rozszerza działalność na rynkach zagranicznych co zapewne owocowało będzie dalszym wzrostem, wypłaca co rok dywidendę , półrocze zamknięte znakomitym wynikiem, myślę , ż e spokojnie powinna osiągnąć kurs powyżej 14 PLN . Warunek , nie sprzedawać za bezcen.
Dnia 2016-09-05 o godz. 16:05 ~kofi napisał(a): > > Kurs spółki najprawdopodobniej zakończył niebieskiego trójkąta > , który sfinalizował układ korekcyjny. Następnie notowania > wybiły się górą z tej formacji technicznej, zatrzymując się na czerwonej linii trendu wzrostowego. > Układ świec na mniejszym interwale czasowym, wskazuje jednak na możliwość ponownego at > aku na to techniczne ograniczenie. Teoretycznie tendencja > wzrostowa powinna przebić szczyty z 2014 roku, zaś dołek fali > , nie powinien już zostać naruszony. Cel 14 zł. > > myślę ,że to jest wkrótce realne to jedna z nielicznych spółek, zwiększa zyski rozszerza działalność na rynkach zagranicznych co zapewne owocowało będzie dalszym wzrostem, wypłaca co rok dywidendę , półrocze zamknięte znakomitym wynikiem, > myślę , ż e spokojnie powinna osiągnąć kurs powyżej 14 PLN . Warunek , nie sprzedawać za bezcen.
Co z tego , ze spółka osiąga b. dobre wyniki Jak można doczekać się 14 zł jak buraki wystawiają na spredaż po parę akcji, tym sposobem sami sobie strzelacie w stopę maluccy.