A kto Ci broni? Sprzedaj najlepiej za 1 gr? Ludzie czy Wy macie cokolwiek pod kopułą?, macie jakąś chociaż gąbkę, gruz, musztardę zamiast mózgu? Czy rodzice dumni są z Was że mając kilkanaście- kilkadziesiąt lat jedyne czego udało się wam w życiu: to mówić i chodzić. Bo nie oszókujmy się, myśleć to sie nie nauczyliście i nigdy was to nie doświadczy. Makabra jaki ten nasz naród głupi.
Dnia 2016-09-05 o godz. 14:19 ~Załamany napisał(a): > Dlaczego mnie obrażasz, znawco ortografii. Pytam bo kupiłem tego za 50 tys. i jestem znacznie w plecy.
trzeba byc uposledzonym by kupować społki oszustów z Płocka i jeszcze za taka sumę buhahahah pewnie wszyskie oszczędności swoje
Swego czasu kupiłem fly po 0,36 i czekałem .doszło do 0,09 kupiłem i uśredniłem ,sprzedałem po 0,2 z minimalna strata ale po 9 miesiacach czekania . Radzę poczekać aż dojdzie do dna ,dokupić trochę i przy dobrym wzroście uciekać z niewielka strata. Postanowić sobie ,że nigdy więcej nie kupować czegokolwiek ze stajni płockiej Pozdrawiam i życze cierpliwości.
Czekaj, albo odbije jeszcze raz za niedługo do 1 zł lub będziesz musiał poczekać 1, 2, 3 lata bo jak raz zrobili taką bańkę spekulacyjną to zrobią ją jeszcze raz.
Koniecznie warto czekac. To jest oczko don Patro. Duzo ludzi wciaz jest ubranych. dzieki pierwszej bance spekulacyjnej szerokie grono inwestorow zna i bedzie grac.
a ja odkupiłem właśnie po11gr i odsprzedam ci po 20gr za miesiąc Teraz będzie kiszenie jak na Damf po to by zniechęcić tych co śmieli kupić tanio i póki oni nie wymiękną kurs będzie się kisił w przedziale 10-12gr Taka jest strategia Parówy
te obroty robi ten sam co sprzedaje - po drodze mlapią leszcza i go topią - to cała filozofia - nic innego. W piątek na dogrywce wzieto 3000000 akcji - brał je sprzedający.