• Sypaczu skończyła się amunicja Autor: ~rudy [188.146.66.*]
    W poniedziałek tylko zdążyć zapakować przed widłami i dałej można spokojnie siedzić jedząc corn i popijając cole
  • Re: Sypaczu skończyła się amunicja Autor: ~amg [188.146.136.*]
    Kup,a później będziesz leciał po stoperan...
  • Re: Sypaczu skończyła się amunicja Autor: ~xmen [95.160.226.*]
    Dnia 2016-09-02 o godz. 20:26 ~amg napisał(a):
    > Kup,a później będziesz leciał po stoperan...

chyba jak ktoś kupuje przy tej cenie to po to by zarobić a nie stracić,więc powinno rosnąć.
  • Re: Sypaczu skończyła się amunicja Autor: ~kop [62.244.154.*]
    Dnia 2016-09-02 o godz. 20:23 ~rudy napisał(a):
    > W poniedziałek tylko zdążyć zapakować przed widłami i dałej można spokojnie siedzić jedząc corn i popijając cole

przecież to jedzie na 8-9gr
    i tam kupuje

• Re: Sypaczu skończyła się amunicja Autor: ~ulalaaaaaaa [37.47.11.*]
    9gr
  • Re: Sypaczu skończyła się amunicja Autor: ~Umoczony [78.88.30.*]
    Nie mam tego , ale mam inne (DIN). ta spółka została kupiona za bezcen. Kupiona tylko po to by na niej zarobić. Zarobili ??? TAK.
    więc teraz to zejdzie do 2-3 gr. bo już oni tego nie chcą. Chcą za to wyższych kursów ci co kupili. A to proste 20 m akcji opchnąć na ulicy. to tylko 200 osób w Polsce po 100 k - tyle się na pewno znalazło. Sam kiedyś nie wierzyłem przy kursie 1 zł za FLY jak ktoś napisał że będzie 0,1. I jest. ale FLY to coś robi. A ta spółka??? zero zatrudnienia itd...

przykro mi straszyć ale to moja opinia. Przyglądam się bo obserwuje wszystkie spółki z Płocka bo jetem przecież w jednej umoczony.\ Jak tylko będzie okazja z niej wyjść ... sami wiecie lepiej.
  • Re: Sypaczu skończyła się amunicja Autor: ~xxx [89.229.66.*]
    powiem tak spółka doszła do bazy, minimum na niej było 12 groszy, więc teraz wszyscy którzy będą sprzedawali jadą na stracie i to najczęściej dużej, więc pierwsza ich reakcja to wstrzymanie się ze sprzedażą, Patro się wysypał, swoje zarobił, więc sam brak większej podaży w obecnej cenię spowoduje odbicie kursu, do ilu 20, 30 40 groszy nie wiem.
[x]
HETAN 50,00% 0,03 2017-12-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.