baton nadgryziony ale do rozebrania jeszcze daleko. pkc nie poleciał to może sprzedający zdesperowany nie jest. Jak wywali to dolne widły murowane, niestety . Heh tak to jest jak się kupuje na zasadzie ,że spadło juz tyle , to więcej nie spadnie . A tu zonk i spadło ... Sytuacja firmy nie jest zła i wywalać na tych poziomach nie zamierzam. Trzeba czekać
Dnia 2016-09-02 o godz. 13:08 ~tomasz napisał(a): > baton nadgryziony ale do rozebrania jeszcze daleko. pkc nie poleciał to może sprzedający zdesperowany nie jest. Jak wywali to dolne widły murowane, niestety . Heh tak to jest jak się kupuje na zasadzie ,że spadło juz tyle , to więcej nie spadnie . A tu zonk i spadło ... Sytuacja firmy nie jest zła i wywalać na tych poziomach nie zamierzam. Trzeba czekać
Cena jest żenująco niska... Aż jestem ciekawy rozwoju sytuacji. Sam próbuje wykminić o co chodzi z tym wywalaczem.
ano prawda jak to mówią dolna cena na gpw to 0 gr (tfu tfu) a górna sky is the limit ;) się mi wydawało że 1,28 zatrzyma a tu widać że kolo nie patrzy na nic tylko wywala do cna,.... kwiestia ile tego ma jak to co widać to jeszcze pół biedy gorzej jak więcej tego ma.... plus ktos patola dostawił i oby to nie był ten stary wywalacz a ten z 80 koła to zdesperowany co się załadował wyżej i chce wywalić....
do -pol. A ja myślę że ludzie bardzo się zawiedli na tej firmie i na jej papierach i pozbywają się akcji. Dodatkowo zero komunikacji ze strony firmy.... przykład: były plany przejęcia w kwietniu. I co ... i nic. Mamy wrzesień -brak przejęcia i żadnej komunikacji ze strony firmy. Sam pozbyłem się 5k akcji w okolicach 3,50 z minimalną stratą. Nie ma co wierzyć tym którzy wszędzie widzą kostkę Libet :) Fakty są takie że fundusze unijne nadejdą dopiero w 2017 r i dodatkowo w tej branży ogromna konkurencja co wiążę się z cyklicznym obniżaniem cen za produkty końcowe. No ale to tylko moje obserwacje. Powodzenia życzę !
pytanie zasadnicze : z jakiego poziomu ? na razie jest 1,07 i cały czas na południe.A jeżeli spadnie poniżej 1 zł i firma przeznaczoną kasę na dywidendę ( niedoszłą ) przeznaczy na wykup bardzo tanich akcji ?? To są tylko moje przemyślenia i pytania.
chyba 1,5 zł... ;) za tyle bym z pocałowaniem teraz sprzedał... a co racja to racja z tym zarządem... dywidendy ... przejęcia..... i co i zima.... i została inwestycja długoterminowa....:(