• Wyniki Autor: ~aaaa [78.8.222.*]
    Próchnik bardzo dobrze, ale rage age kolejny raz w dół i marze w dół. Szkoda. Uwazam, ze powinni zlikwidowac salony RA i sorzedawac ich kolelcke w aalonach prochmika. Jako osobna marke, bylaby to wartosc dodana dla prpchnika, dodatkowy motywator by wejsc do salonu prochnik zamiast bytomia czy vistuli. a.
  • Re: Wyniki Autor: ~zygzak [31.11.142.*]
    Wydaje mi się, że właśnie taki kierunek wybrali jak piszesz. Patrząc na salon po remoncie w Galerii Mokotów i Złote tarasy w Warszawie. W tym drugim zamknęli salon Próchnika na samej górze i przenieśli Próchnika do salonu RA. Wydaje mi się, że marka RA jest już rozpoznawalna na rynku, ale ceny są zaporowe, może w przyszłości skuszą się na obniżenie cen co będzie skutkowało większą sprzedażą przy mniejszej marży, ale może nadrobią to sprzedanymi ilościami.
  • Re: Wyniki Autor: ~zygzak [31.11.142.*]
    Właśnie patrze na wyniki. Zaskoczony jestem, aż tak dobrymi. Zakładałem, że będą gorsze :). Jak trafią w gusta z nową koleją jesień zima to wynik ze sprzedaży za rok 2016 ostawiam +- 75 mln
  • Re: Wyniki Autor: ~bobi [109.173.217.*]
    Tych wyników nie można (jak i poprzednich) traktować jak wyrocznia zysków. Tymi wynikami trzeba grać. Nie zebrano jeszcze na mocne wzorsty. Jutro górka, poniedziałek dołka i znów powoli górka...Eh, jakby obroty były duże to jeszcze rozumiem.
  • Re: Wyniki Autor: ~kwiatu33 [178.36.220.*]
    hmm podali jeszcze wczoraj i miłe zaskoczenie a nawet zdziwienie,
  • Re: Wyniki Autor: ~mocnyinvest [188.146.72.*]
    Czekajcie. RA w górę 21 a nie w dół z tego co widzę...Wynik bardzo dobry. Spadek marży nie tak duży. Oczywiście zgadzam się że to może się bardzo mocno na wynik nie przełożyć ale: jesteśmy ma coraz dłuższej prostej i każdy taki miesiąc daje cegiełkę fundamentu do dalszego rozwoju.
[x]
PROCHNIK -4,59% 0,01 2019-01-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.