Próchnik bardzo dobrze, ale rage age kolejny raz w dół i marze w dół. Szkoda. Uwazam, ze powinni zlikwidowac salony RA i sorzedawac ich kolelcke w aalonach prochmika. Jako osobna marke, bylaby to wartosc dodana dla prpchnika, dodatkowy motywator by wejsc do salonu prochnik zamiast bytomia czy vistuli. a.
Wydaje mi się, że właśnie taki kierunek wybrali jak piszesz. Patrząc na salon po remoncie w Galerii Mokotów i Złote tarasy w Warszawie. W tym drugim zamknęli salon Próchnika na samej górze i przenieśli Próchnika do salonu RA. Wydaje mi się, że marka RA jest już rozpoznawalna na rynku, ale ceny są zaporowe, może w przyszłości skuszą się na obniżenie cen co będzie skutkowało większą sprzedażą przy mniejszej marży, ale może nadrobią to sprzedanymi ilościami.
Właśnie patrze na wyniki. Zaskoczony jestem, aż tak dobrymi. Zakładałem, że będą gorsze :). Jak trafią w gusta z nową koleją jesień zima to wynik ze sprzedaży za rok 2016 ostawiam +- 75 mln
Tych wyników nie można (jak i poprzednich) traktować jak wyrocznia zysków. Tymi wynikami trzeba grać. Nie zebrano jeszcze na mocne wzorsty. Jutro górka, poniedziałek dołka i znów powoli górka...Eh, jakby obroty były duże to jeszcze rozumiem.
Czekajcie. RA w górę 21 a nie w dół z tego co widzę...Wynik bardzo dobry. Spadek marży nie tak duży. Oczywiście zgadzam się że to może się bardzo mocno na wynik nie przełożyć ale: jesteśmy ma coraz dłuższej prostej i każdy taki miesiąc daje cegiełkę fundamentu do dalszego rozwoju.