Marsoft-udana inwestycja-kto grał razem ze mną ,nawet ,gdy walor zdołował do 15 groszy-ja wszystko skupowałem z rynku.-to bardzo d z i ę k u j ę -Dzisiaj ostatecznie wyszedłem z wszystkich akcji.Ci którzy jeszcze liczą na wyższą cenę-pozostawiam do WŁASNEJ DECYZJI Pozdrawiam-Martin EWP.
Dnia 2016-09-01 o godz. 09:43 ~martin0 napisał(a): > Marsoft-udana inwestycja-kto grał razem ze mną ,nawet ,gdy walor zdołował do 15 groszy-ja wszystko skupowałem z rynku.-to bardzo d z i ę k u j ę -Dzisiaj ostatecznie wyszedłem z wszystkich akcji.Ci którzy jeszcze liczą na wyższą cenę-pozostawiam do WŁASNEJ DECYZJI Pozdrawiam-Martin EWP.
te, to ile miales tych akcji-_______________ 1000 szt?
Jak dla ciebie -to jedną-słownie-jedną !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W związku z tym ,że nie mam już akcji-wylaczam się z dalszego uczestnictwa na Forum.Wszystkim tym ,którzy inwestowali razem ze mna -jeszcze raz dziękuję.Pozdrawiam i życzę powodzenia-Martin EWP.P.S.-DLA MNIE NAJWAŻNIEJSZYM BYŁA WIARYGODNOŚĆ MOICH WPISÓW NA FORUM.
Martin nie wyłączaj się całkowicie z forum. Dla niektórych jesteś inspiracją i nauczycielem . Warto dzielić się doświadczeniem, a trolii olewaj się nimi nie przejmuj